Forever Active HA – Opšte Informacije

Forever Active HA je dodatak ishrani kompanije Forever Living Products namenjen za dobru pokretljivost zglobova i hidratantnost kože. U osnovnom sastavu Active HA proizvoda nalazi se hijaluronska kiselina, koja je važan sastojak svakog organizma. Hijaluronska kiselina je upravo ta koja je zaslužena za lepu i negovanu kožu, kao i za pokretljivost zglobova. Ona se nalazi svuda u našem organizmu, i prirodno se proizvodi, ali sa godinama to se smanjuje. Poslednjih godina hijaluronska kiselina je veoma zastupljena u estetskoj hirurgiji, kao i u kozmetičkim preparatima za negu kože. Nekad se hijaluronska kiselina mogla davati samo injekciono, a danas je tehnologija otišla dalje i može se uzimati kao suplement u vidu tableta. Active HA su upravo tablete pomoću kojih unosite hijaluronsku kiselinu kao dodatak ishrani. Pored hijaluronske kiseline, u ovom suplementu nalazi se i ulje od đumbira koje je takođe odlično za pokretljivost zglobova, ali i kurkuma koja je odlična za negu lica, ali i takođe za zglobove. Forever Active HA je proizvod uz pomoć kojeg ćete moći bez tegoba da šetate, ali i da imate lepo i negovano lice.

 • Naziv proizvoda: FOREVER ACTIVE HA

 • Kategorija: DODACI ISHRANI

 • Šifra proizvoda: 264

 • Broj bodova: 0.121

 • Pakovanje: 60 kapsula

 • CENA PROIZVODA: 40,97 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Active HA – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Active HA je dodatak ishrani kompanije Forever Living namenjen hidrataciji zglobova i kože. Active HA je trenutno najmoćniji suplement koji u sebi ima hijaluronsku kiselinu (HA) koja ima hidratantno i lubrikantno dejstvo. Pored hijaluronske kiseline, u Forever Active HA dodatku ishrani nalazi se i ulje od đumbira i kurkuma. Forever Active HA je suplement koji na osnovu navedenih prirodnih preparata u sebi ima hidrantno i podmazujuće dejstvo za zglobove i za vlažnost kože. U nastavku ćemo napisati nešto više o hijalurnoskoj kiselini, gde je ima u telu, i kako i gde deluje.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u svakom organzmu i ulazi u sastav vezivnog tkiva zajedno sa kolagenom i elastinom, ali i u sastav epitelnog i neuronskog tkiva. Hijaluronska kiselina se nalazi u zglobovima, kostima, tetivama, bubrezima, organima za varenje, srcu, krvnim sudovima, bešici, ali najviše se nalazi u koži, čak 50%. Količina hijaluronske kiseline se sa godinama smanjuje u organizmu i zato je potrebno nadoknaditi taj nedostatak kako bi Vaši zglobovi bili zdravi i čvrsti, a koža hidratantna i meka. Poslednjih godina termin hijaluronska kiselina najpoznatiji je u kozmetici. Danas nema kreme koja u sebi nema hijaluronsku kiselinu, ali postoje i razni tretmani kojim se hijaluronska kiselina ubrizgava u telo i na taj način nadoknađuje. Pored korišćenja u kozmetici u vidu dnevnih, noćnih krema i raznih tretmana, koristi se i u estetskoj hirurgiji za popunjavanje bora oko očiju, oko usana, na čelu, za područje dekoltea za vrat, za veći volumen jagodica, za punjenje usana, ali kao injekcije za bolju pokretljivost zglobova, jer ona učestvuje u stvaranju hrskavice i podmazivanju zglobova.

Zašto se ulje od đumbira i kurkuma nalaze u Forever Active HA dodatku ishrani? Zato što su kineski travari vekovima koristili dobrobiti ulja od đumbira i kurkumu za zglobove, njihovu neometanu pokretljivost, protiv bolova u mišićima i zglobovima. Pored toga što odlične utiče na zglobove, kurkuma je odlična i za kožu, ujednačava ten, otklanja znakove umora i umanjuje podočnjake.

– Forever Active HA ima sledeća opšta dejstva:

 • Zatezanje kože;

 • Obezbeđuje podmazanost zglobovima;

 • Obezbeđuje vlažnost koži;

 • Stimuliše proizvodnju sinovijalne tečnosti;

 • Regeneriše hrskavice;

 • Stimuliše bolju pokretljivost zglobova.

– Način upotrebe i doziranje suplementa Forever Active HA

 • PAKOVANJE: 60 kapsula.

 • SASTAV: Injuv kompleks hijaluronske kiseline, ulje od korena đumbira, koren kurkume u prahu, sojino ulje, želatin, glicerin, žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, prečišćena voda, cink oksid i lecitin.
 • DOZIRANJE: 1 tableta 2 puta dnevno.
 • NAČIN UPOTREBE: Popiti sa vodom.
 • NAPOMENA:

  – Čuvati na suvom i tamnom mestu.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS