Forever Fields Of Greens – Opšte Informacije

Forever Fields of Greens je dodatak ishrani koje u sebi sadrže mlado lišće pšenice, ječma i lucerke, kao i kajensku papriku (vrsta čili paprike) i med. Fields of Greens je koktel „bomba“ puna vitamina, minerala, amino-kiselina, antioksidanata, pre svega hlorofila koji je izuzetno zdrav i važan za organizam. S obzirom na činjenicu da svi mi imamo brz način života, da nepravilno jedemo, da nemamo baš vremena za višesatno spremanje hrane, da smo svakodnevno izloženi visokom nivou stresa, onda jedino šta nam preostaje je da koristimo suplemente, odnosno dodatke ishrani kako bi naš organizam imao sve što mu je potrebno da bi zdravo i normalno funkcionisao. Forever Fields of Greens je sve ono što nam treba da održimo dobro zdravlje, da podignemo imunitet, da nahranimo ćelije u organizmu, da rešimo probleme metabolizma, da poboljšamo sam krvotok i cirkulaciju i samo stanje organizma. Uz samo jednu tabletu Forever Fields of Greensa, dva puta dnevno Vaš organizam će biti snabdeven svime što mu je potrebno.

 • Naziv proizvoda: FOREVER FIELDS OF GREENS

 • Kategorija: DODACI ISHRANI

 • Šifra proizvoda: 68

 • Broj bodova: 0.055

 • Pakovanje: 80 tableta

 • CENA PROIZVODA: 16,40 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Fields Of Greens – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Fields of Greens je proizvod kompanije Forever Living Products koji u sebi sadrži „zeleniš“ sa prostranih njiva, koje nam omogućavaju održavanje dobrog zdravlja, podizanje imuniteta. Svima nama su kao deci stariji govorili kako moramo puno da jedemo zelenog povrća, kako je to zdravo, da ćemo lepo da porastemo i da se razvijemo, a nama je sve to bilo bezveze. Međutim danas kada smo sazreli i kada želimo da se hranimo zdravo, nažalost nemamo vremena da mi to sadimo i obrađujemo nego kupujemo. Svi znamo koliko je sve zagađeno i koliko se pojavilo GMO hrane u poslednje vreme, tako da smo svi u šah-mat poziciji. Naravno pored nedostatka zdrave hrane, užurbani život nas dovodi do brze hrane, a na taj način dodatno zanemarijemo hranljive i sveže proizvode.

Sa Forever Fields of Greensom dobijamo sve korisne sastojke iz povrća – vitamine, aminokiseline, enzime, antioksidanse, belančevine i hlorofil. Forever Fields of Greens tablete se prave tako što se mlada pšenica, lucerka i ječam uz dodatak hromovog pikolinata hladno presuje i na taj način nastaju tablete. Hromov pikolinat je izuzetno važan za adekvatnu razmenu materija u organizmu, samim tim za dobar metabolizam.  Pored mlade pšenice, lucerke i ječma, sadrži i čili papriku i med koji dodatno upotpunjuju ovaj koktel u tableti pun vitamina i minerala.

– U nastavku ćemo objasniti koliko su važni sastojci koje sadrži Forever Fields of Greens

– Pšenična trava je puna vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ima u velikom broju hlorofil u kome se kriju sva lekovita dejstva pšenične trave. Pšenična trava je delotvorna kod detosikacije organizma, alergijskih reakcija, jačanja imuniteta, poboljšanja cirkulacije i kod mnogo još stanja. Koliko je bogata hranljivim sastojcima govori i činjenica da samo 1 gram pšenične trave ima jednaku nutritivnu vrednost kao i 24 grama zelene salate.

– Lucerka (alfalfa) je kao i pšenična trava, izuzetno bogata hlorofilom, samim tim ima slična dejstva. Pored hlorofila, lucerka je odličan izvor vitamina A, B6, E i K, raznih minerala, mikroelemenata i enzima. Delotvorna je kod jačanja imuniteta, regulisanja mikroflore creva, jačanja kostiju i mišića, snižavanja holesterola, bolesti bešike i prostate.

– Ječmena trava – dok se nisu pojavile pšenica i raž, ječam je bio glavni sastojak za pravljenje hleba. Sok od mlade biljke ječma je izuzetno bogat mineralima kao što je kalijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, natrijum, bakar, cink, mangan i fosfor, vitaminom C, B, B12. Ima antivirusna dejstva, koristi se kod regulisanja probave i izbacivanja toksina iz organizma, kod alkalizacije organizma, pruža prirodnu i zdravu energiju.

– Kajenska paprika (vrsta čili paprike) u svom sastavu ima kapsaicin, vitamine A, E, K, C, riboflavin, tiamin i niacin, minerale gvožđe, fosfor, magnezijum, kalcijum, mangan i selen. Takođe je odličan izvor folne kiseline. Kajenska papirka ima svojstvo da širi krvne sudove, da poboljša protok krvi i samu cirkulaciju, kod holesterola, sprečava razvoj bakterija, za zdravlje jetre.

– Med kao što je poznato je odličan izvor raznih vitamina, minerala i amino-kiselina. Dugo vremena se med koristi kao izvor energije.

– Forever Fields Of Greens ima sledeća opšta dejstva:

 • Kod lečenja dijabetesa;

 • Reguliše sve poremećaje metabolizma;

 • Regulišu funkciju jetre i slezine;

 • Hrani ćelije u organizmu;

 • Deluje kao antioksidans;

 • Reguliše telesnu težinu;

 • Poboljšava krvotok i cirkulaciju.

– Način upotrebe i doziranje Forever Fields Of Greena

 • PAKOVANJE:  80 tableta.

 • SASTAV: Lišće ječmene trave u prahu, lišće pšenične trave u prahu, lišće lucerke u prahu, plod paprike u prahu, med, sorbitol, magnezijum stearat, stearinska kiselina, silicijum dioksid.
 • DOZIRANJE: 1 tableta 2 puta dnevno.
 • NAČIN UPOTREBE: Popiti tabletu sa vodom pre obroka.
 • NAPOMENA:

  – Čuvati na suvom i hladnom mestu.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS