Forever Kids – Opšte Informacije

Forever Kids dodatak ishrani – vitamini za decu i odrasle. Svakom od nas je potrebno da unesemo određenu količinu voća i povrća kako bi naš organizam iskoristio vitamine i minerale koje se nalaze u njima na pravi način i u količini koja je potrebna organizmu da bi pravilno funkcionisao. Međutim, u današanje moderno i brzo vreme niko od nas ne unese te količine i onda naš organizam vapi za vitaminima i mineralima. Da bismo obezbedili našem organizmu i organizmu naše dece potrebne količine vitamina, minerala i hranljivih materija, kompanija Forever Living Products je napravila proizvod Forever Kids, koji mogu da koriste i deca i odrasli kako bi uneli sve što je potrebno za zdravlje, pravilan rast i razvoj dece, jak imuni sistem. Forever Kids su tablete napravljene tako da deci budu interesantne i da ih rado konzumiraju jer su obliku životinja i prijatnog su ukusa. Sa Forever Kidsom, Vvaša deca će se pravilno razvijati i rasti, biti zdrava, puna energija, a i Vi zajedno sa njima.

 • Naziv proizvoda: FOREVER KIDS

 • Kategorija: DODACI ISHRANI

 • Šifra proizvoda: 354

 • Broj bodova: 0.056

 • Pakovanje: 120 tableta

 • CENA PROIZVODA: 14,79 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Kids – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Kids dodatak ishrani u vidu vitamina za zdravlje naše dece. Svakom roditelju je najbitnije da mu je dete zdravo. Nažalost u današnjem vremenu sve manje imamo istinski zdravu hranu. Voće i povrće je jako bitno u ishrani dece, kako bi njihov organizam pravilno funkcionisao i razvijao se. Da bismo uneli potrebnu količinu nutritienata iz voća i povrća, morali bismo u toku dana da ga jedemo najmanje 6 puta, što je složićemo se svi malo nemoguće, pogotovo ne u ovom brzom načinu života gde nemamo baš mnogo vremena ni za spremanje hrane ni za tako česte obroke. Nažalost, tome moramo da dodamo i činjenicu da voće i povrće koje imamo u našim prodavnicama, na pijacama nije potpuno zdrav izbor obzirom na pojavu GMO hrane, na to da se voće i povrće bere dok je još zeleno, kako bi što stiglo na gajbicama u prodaju, da je zemlja sama po sebi već puna raznih štetnih uticaja iz vazduha i vode. Pritom i mi sami doprinosimo uništavanju i ono malo hranljivih sastojaka koje se nalazi kuvanjem, zamrzavanjem, konzerviranjem itd. Upravo voće i povrće koje je sasvim sazrelo ima sve potrebne hranljive sastojke koji su adekvatni za naš organizam da ih usvoji i na taj način se prehrani i iz njih izvuče sve što mu treba da bude zdrav i jak.

Kompanija Forever Living Products je uspela da proizvede suplement Forever Kids – multi-vitaminske tablete koje u svom sastavu imaju fitonutriente koje su upravo nalaze u voću i povrću koje bi trebalo da jedemo u obilnim količinama. Fitonutrienti se sintetizuju u biljaka koje su sazrele i upravo ta jedinjenja koja se tada stvaraju štite biljku od štetnog uticaja UV zračenja. Raznim naučnim istraživanjima dokazano je da fitonutrienti jačaju imuni sistem, pomažu kod bolesti srca, visokog krvnog pritiska i holesterola, raznih vrsta alergija, bolesti krvnih sudova, mišića, zglobova, depresije, glavobolje, ubrazavaju proces ozdravljenja.

Primenom novih i savremenih tehnologija Forever Living uspeo je da iz voća i povrća koje se nalaze u Forever Kidsu sačuva fitonutriente, hranljive materije, vitamine, razne enzime i da na taj način mi naš organizam obogatimo svim tim potrebnim dodacima. Šargarepa, kelj, kupus, jabuka, borovnica, paradajz su odlični izvori fitonutrienata i nalaze se u dodatku ishrani Forever Kids uz dodatak javorovog sirupa i citrusnih bioflavonoida. Takođe pored ovih sastojaka nalaze se i vitamini A, D, B1, B5, B6, E, B12, biotin, cink, bakar, nikotinska kiselina, kalcijum, magnezijum, mangan, folna kiselina.

Ono što je svakom roditelju važno je da zna da je proizvod koji uzima za svoje dete zdrav i da neće ni na koji način da mu naškodi, to u ovom slučaju dokazuje i preporuka Svetske zdravstvene organizacije da je Forever Kids pravi multivitaminski koktel koji je potreban svakom detetu za pravilan rast i razvoj.

Da bismo Vam približili značaj vitamina u organizmu svakog čoveka, navešćemo ukratko čemu koji vitamin služi i koja su njegova dejstva na organizam.

– Vitamini u sastavu Forever Kidsa

 • A vitamin je važan antioksidans jer uništava slobodne radikale i imunostimulans,  potpomaže za rast i regeneraciju tkiva, na stvaranje zdrave kože i kose, štiti od infekcija, dobar za vid;
 • B1 vitamin je veoma bitan za nervni sistem, dobro varenje i razgradnju belančevina;
 • B2 vitamin pomaže da se masnoće pretvore u energiju, odličan je za moždane funkcije i kožu, snižava holesterol i pomaže održavanje balansa šećera u krvi;
 • B5 vitamin čuva zdravlje kose i kože, važan je takođe i za moka i nerve, i proizvodnji antistresnih hormona;
 • B6 vitamin je bitan za varenje belančevina, proizvodnju i balans polnih hormona, kontrolu alergija, prirdorni je antidepresiv, ali i odličan diuretik;
 • B12 vitamin dobro utiče na varenje i povećanje energije tela, pravilno fukncionisanje nervnog sistema kao i za rast, za stvaranje crvenih krvnih zrnaca;
 • Folna kiselina je izuzetno važna u trudnoći za pravilan rast i razvoj fetusa,  neophodna je za stvaranje crvenih krvnih zrnaca kao i za razvoj mozga i nerava;
 • Biotin je jako bitan za decu, za sintezu belančevina i za zdravu kosu i kožu.
 • C vitamin kao što svi znamo ima antioksidativno i imunostimulativno dejstvo, štiti od virusa i bakretija, čuva kosti, kožu, zglobove i održava ih jakim jer je neophodan za sintezu kolagena
 • D vitamin je neophodan za pravilno iskorišćavanje kalcijuma i magnezijuma u organizmu, takođe pomaže u stvaranju koštane mase;
 • E vitamin je takođe jak antioksidans koji štiti ćelije od oštećenja i tumora. Pored toga odličan je za kožu, za pravilno iskorišćavanje kiseonika, sprečava trombozu i arterosklerozu, kao i za zarastanje rana i plodnost.
 • Kalcijum  je veoma važan kod dece jer je on izuzetno važan za razvoj zdravih kostiju i zuba, čuva zdravlje srca, nerava, mišića. I ono što je jako važno za ceo organizam je to što veoma održava kiselo-alkalnu ravnotežu u organizmu;
 • Magnezijum je bitan za opuštanje mišića, sprečavanje grčeva, za srce i nervni sistem, ali i ono što je jako bitno je to da kalcijumu pomaže kod stvaranja zdravih kostiju i zuba.
 • Bakar u kombinaciji sa drugim elementima i vitaminima jača organizam, pomaže za rast.
 • Mangan je izuzetno važana za proizvodnju islulina, aktivira više od 20 enzima u organizmu i time doprinosi zdravlju kostiju, hrskavice, tkiva i nerava, kao i za DNK i RNK;
 • Cink je takođe kao i folna kiselina izuzetno važan u trudnoći, za pravila razvoj fetusa. Bitan je za kontrolu i rast hormona, jača imunisistem, čuva nervnu stabilnost.

Nakon opisa sastojaka koji se nalaze u ovim tabletama, možemo da konstatujemo da su svima nama potrebni ovi vitamini i minerali, tako da Forever Kids mogu da konzumiraju i deca i odrasli, tabletice su u obliku životinja, što će posebno biti zanimljivo deci da piju, a i lepog je ukusa.

– Forever Kids ima sledeća opšta dejstva:

 • Obezbeđuje balans prirodnih sastojaka potrebnih za zdrav organizam;

 • Moćan antioksidans;

 • Jača imuni sistem;

 • Za pravilan rast i razvoj dece;

 • Utiče na normalan apetit kod dece;

 • Regeneriše tkiva;

 • Dobar je za pravilno funkcinosanje mišićnog, koštanog i nervnog sistema;

 • Pomaže kod oporavka nakon bolesti ili hirurških zahvata.

– Način upotrebe i doziranje vitamina za decu Forever Kidsa

 • PAKOVANJE: 120 tableta.

 • SASTAV: Vitamin A (kao beta karoten), vitamin C (kao korbinska kiselina), vitamin D3 (kao holekalciferol), vitamin E (kao d-alfa tokoferol acetat), vitamin B1 (kao tiamin mononitrat), vitamin B2 (kao riboflavin), Niacin (kao niacinamid), vitamin B6 (kao piridoksin HCI), folate (kao folna kiselina), vitamin B12 (kao cijanokobolamin), biotin, pantotenska kiselina (kao d-kalcijum pantotenat), kalcijum (kao di-kalcijum malate), gvožđe (kao gvožđe bis-glicinat), magnezijum (kao di-magnezijum malat), cink (kao cink glicinat helat), bakar (kao bakar glukonat), crvena paprika u prahu, paradajz u prahu, jagode u prahu, brusnica u prahu, acai u prahu, mango u prahu, godži u prahu, nar u prahu, borovnica u prahu, brokoli u prahu, spanać u prahu, kelj u prahu, cvekla u prahu, šargarepa u prahu, bundeva u prahu, grožđe u prahu, jabuke u prahu, ekstrakt acerole u prahu, kupus u prahu, crni luk u prahu, sorbitol, ksilitol, prirodna arome, limunska kiselina, ekstrakt kore grožđa, stearinska kiselina, saharoza, silicijum dioksid, magnezijum stearat, guar guma, maltodekstrin.
 • DOZIRANJE:

  – Za odrasle i decu stariju od 4 godine 4 tablete dnevno;
  – Za decu od 2 do 4 godine 2 tablete dnevno.

 • NAČIN UPOTREBE: Popiti uz vodu ujutru i uveče.
 • NAPOMENA:

  – U slučaju preosetljivosti na neki od sastojaka, konsultujte se sa lekarom.
  – Proizvod čuvati van domašaja dece, ukoliko dođe do slučajnog predoziranja odmah pozovite doktora ili centar za trovanje.
  – Čuvati na suvom i hladnom mestu.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS