Forever Nature’s 18 – Opšte Informacije

Forever Nature’s 18 je suplement koji je napravljen tako da u svoj organizam unesete uz pomoć tabletice sve neophodne vitamine, minerale i hranljive materije iz voća i povrća. Ovaj dodatak ishrani u sebi sadrži isključivo voće i povrće i na taj način obezbeđuje sve što je organizmu neophodno, a što čovek ne stigne u toku dana da unese kroz raznovrsnu ishranu, jer složićemo se svi živimo veoma brzim i stresnim životom i nemamo vremena još i da brinemo o tome koliko smo voća ili svežeg povrća danas pojeli. Zato je tu Forever Nature’s 18 da nam taj nedostatak nadomesti. Određeno voće i povrće je jako bitno za naš organizam, jedno je jak antioksidans, drugo jača imuni sistem, treće u kombinaciji sa još nečim stabilizuje varenje, četvrto sa još neka tri je dobro za cirkulaciju. Zato je ovde pažljivo odabrano koje će voće i povrće da se nalazi u ovom dodatku ishrani. Evo šta mi to unosimo tabletom Nature’s 18: šljive, rutin, limeta crvena paprika, grožđe, banana, kivi, peršun, karfiol, celer, grašak,  jabuka, ekstrakt semenki grožđa, kupus, borovnica, bobica bazge, malina, brusnica, tikvice, šargarepa.

 • Naziv proizvoda: FOREVER NATURE’S 18

 • Kategorija: DODACI ISHRANI

 • Šifra proizvoda: 271

 • Broj bodova: 0.190

 • Pakovanje: 120 tableta

 • CENA PROIZVODA: * NEMA NA STANJU

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Nature’s 18 – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Nature’s 18 je dodatak ishrani na bazi voća i povrća neophodnog za normalno funkcionisanje našeg organizma. Kompanija Forever Living poznavajući navike savremenog čoveka, plasirala je proizvod Forever Nature’s 18. Zašto navike savremenog čoveka? Zato što savremeni čovek nema vremena da nabavlja zdrave namirnice, da priprema namirnice na pravilan način, da kao što je preporučeno od strane mnogih lekara ima 5 obroka koji su sastavljeni od voća i povrća.

Savremeni čovek živi stresno, radi stresan posao, uvek je u gužvi, žurbi, pod pritiskom, konzumacija hrane mu je isključivo na brz i nezdrav način, na konzumaciju hrane gleda kao na nešto što mu oduzima previše vremena i čista fiziološka potreba. Ako pogledamo sa druge strane, ovo sve što smo naveli dovodi do toga da naš organizam vapi za određenim namirnicama, i da u nedostatku istih pati, samim tim organizam nije dovoljno snabdeven određenim vitaminima, mineralima i hranljivim sastojcima kojih ima upravo u tom voću i povrću. Zašto dolazi do pojave određenih bolesti? Zato što je organizam jedna mašina, koja da bi radila mora da ima u sebi upravo hranljive sastojke, određene doze vitamina i minerala. Vitamini i minerali hrane naše ćelije, krvotok, organe i onda oni funkcionišu na pravilan način. Kada je organ snabdeven svime što mu je potrebno, on je zdrav, ne mogu da ga napadnu ni virusi, ni bakterije, jer ima jak odbrambeni sistem, odnosno imunitet je snažan i jak da se bori protiv neprijatelja.

S obzirom da se činjenica o navikama savremenog čoveka neće menjati, Forever Living Product ima proizvod Forever Nature’s 18 koji je potreban svakom čoveku, kako bi obezbedio sve što je potrebno njegovom organizmu da ostane snažan i jak, a prvenstveno zdrav. Forever Nature’s 18 je proizvod koji u svom sastavu ima razno povrće i voće koje obiluje hranljivim sastojcima, vitaminima i mineralima.

Šta se to nalazi u Forever Nature’s 18 proizvodu da jača organizam i utiče na bolje zdravlje?

U Forever Nature’s 18 nalazi se: crvena paprika, grožđe, kivi, karfiol, celer, grašak,  jabuka, kupus, borovnica, banana, bobica bazge, malina, tikvice, ekstrakt semenki grožđa, šargarepa, peršun, brusnica, šljive, rutin, limeta. U nastavku ćemo napisati šta nabrojano voće i povrće sadrži, i kako to utiče na naš organizam.

– Sastojci Forever Nature’s 18 i njihov uticaj na naš organizam

– Banane održavaju krvni pritisak normalnim.
– Sam rutin, ali i sastojak rutin koji se nalazi u pomorandži, limeti, limunu i grejpfrutu održavaju funkciju zglobova zdravim kao i za dobru cirkulaciju.
– Jabuke, bobica bazge, ekstrakt semenki grožđa, brusnica, grožđe, malina sadrže antioksidanse koji jačaju imuni sistem, i time doprinose dobrom odbrambenom sistemu organizma.
– Kupus, grašak, karfiol, šargarepa i celer eliminišu slobodne radikale iz tela i tako jačaju organizam i čuvaju dobro zdravlje.
– Peršun, crvene paprike, kivi, tikvice i šljive su odličan izvor vitamina C, ali i odlično utiču na probavu i zdravlje očiju.

Nadamo se da ste nakon što ste pročitali koliko su važni voće i povrće našem organizmu, shvatili da je Forever Nature’s 18 idealan proizvod za Vas i Vašu porodicu, kako bi očuvali Vaše zdravlje i zdravlje Vaših članova. Uz tablete Forever Nature’s 18 imaćete idealan unos antioksidanasa, kao i vitamina i minerala.

– Forever Nature’s 18 ima sledeća opšta dejstva:

 • Jak prirodni antioksidans;

 • Jača imuni sistem;

 • Deluje preventivno kod nastanka bolesti;

 • Stabilizuje varenje;

 • Odličan je za cirkulaciju;

 • Poboljašava fizičko i mentalno zdravlje;

 • Pomaže u bržem oporavku posle bolesti i operativnih zahvata.

– Način upotrebe i doziranje dodatka ishrani Forever Nature’s 18

 • PAKOVANJE: 120 tableta.

 • SASTAV: Sok od grožđa (Vitis vinifera), sok od jabuka (Malus pumila), ekstakt borovnice (Vaccinium corymbosum), ekstrakt bobica bazge (Sambucus nigra), ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon), banana (Musa sapientum), ekstrakt koštica (Vitis vinifera), rutin, ekstrakt maline (Rubus chingii), kupus (Brassica oleracea capitata), šargarepa (Daucus carota sativa), karfiol (Brassica oleracea botrytis), celer (Apium graveolens), grašak (Phaseolus vulgaris), kivi (Actinidia chinensis), Lime (Citrus aurantifolia), peršun (Petroselinum crispum), šljiva (Prunus domestica), crvena paprika (Capsicum annuum), i tikvica (Cucurbita Pepo), vitamin C (kao askorbinska kiselina), dekstroza, maleinska kiselina, stearinska kiselina, silicijum dioksid.
 • DOZIRANJE: 2 tablete 2 puta dnevno.
 • NAČIN UPOTREBE: Tablete je potrebno sažvakati.
 • NAPOMENA:

  – Čuvati na suvom i tamnom mestu.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS