Forever Lean – Opšte Informacije

Forever Lean je proizvod uz pomoć kojeg možete na prirodan i zdrav način da se rešite viška kilograma. U pitanju su tablete koje su napravljene od biljaka koje imaju odlična dejstva na organizam. Inače se te biljke koriste i u medicini, i u farmaciji, ali i u ishrani ljudi. Biljke koje se nalaze u Forever Leanu su indijska smokva i beli bubreg koji sa dodatkom hroma, važnog minerala, utiču na regulisanje telesne težine i šećera u krvi. Kombinacija ovih biljaka i minerala dovodi do toga da se blokira skrob, reguliše šećer u krvi, tope masne naslage, smanjuje apsorpcija kalorija iz masnoća i šećera, a da organizam ne pati zbog toga, nego da se i dodatno snabde vitaminima koji se nalaze u ovim biljkama. Ono što je jako važno da se zna je da Forever Lean nije neki čudotvorni proizvod sa reklame,  niti proizvod za mršavljenje uz pomoć koga ćete izgubiti kilograme preko noći, već isključivo dodatak ishrani koji potpomaže uz redukovanu ishranu i vežbe da se izgube suvišni kilogrami.

 • Naziv proizvoda: FOREVER LEAN

 • Kategorija: REGULACIJA TELESNE TEŽINE – FIT PROIZVODI

 • Šifra proizvoda: 289

 • Broj bodova: 0.137

 • Pakovanje: 120 kapsula

 • CENA PROIZVODA: 41,12 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA !!!

 • OSTVARITE 15% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Lean – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Lean je dodatak ishrani napravljen svim onim osobama koje žele da regulišu telesnu težinu. Kompanija Forever Living Products je napravila spoj dve odlične biljke koje daju odlične rezultate u regulisanje telesne težine. Forever Lean sadrži dva osnovna sastojka, a to su: vlakno dobijeno iz biljke Opuntia Ficus Indica, poznatije kao indijska smokva ili bodljikava kruška i protein dobijen iz bobica biljke Phaseolus vulgaris poznatije kao beli bubreg. Postoji i treći sastojak u Forever Leanu kojeg nema u količini kao prva dva, ali takođe je veoma efikasan. U pitanju je Chromium trichloride dobijen iz hroma, minerala koji je veoma važan u ishrani svakog čoveka.

U nastavku ćemo napisati malo o ovim biljkama koje se nalaze u Forever Leanu, koja su njihova dejstva i kako utiču na organizam, na osnovu čega ćete moći da zaključite koliko je Forever Lean odličan prirodni proizvod koji će povoljno uticati na mršavljenje svake osobe.

Indijska smokva ili bodljikava kruška – Opuntia Ficus Indica je biljka iz vrste kaktusa koja ima odličnu moć vezivanja masnoće. Obiluje vitaminima i mineralima, kao što je vitamin A, B, C i kalcijumom i gvožđem.

Beli bubreg ili Phaseolus vulgaris je biljka koja je nastala u Indiji i Peruu koja se dosta koristi u ishrani, ali i na zdravstvenom i farmaceutskom polju. Ima odličnan efekat na gubljenje kilograma, jer je njeno osnovno dejstvo je blokiranje skroba. Pored toga što se koristi za gubljenje kilograma, koristi se i za snižavanje triglicerida, degenerativnog artritisa i kod bolesti koronarnih arterija. Njeno dejstvo pokazuje da se na zdrav način momgu izgubiti kilogrami, bez izgladnjavanja i narušavanja opšteg zdravlja.

Chromium Trichloride je jedinjenje nastalo od hroma, mikroelementa u tragovima koji je izuzetno važan za organizam. Hrom ima prirodnu sposobnost u organizmu da reguliše šećer i da deluje kao GTF faktor (glucose tolerance factor) što posebno doprinosu normalnom radu metabolizma.

Veoma je važno da znate da Forever Lean nisu tablete za mršavljenje, niti neki čudotvorni proizvod sa kojim ćete preko noći izgubiti višak kilograma koji ste godinama sticali. Forever Lean je isključivo dodatak ishrani koji će pomoći vašem organizmu da razlaže masnoće, da utiče na smanjenje apetita, a regulisana ishrana i vežbe uz ovaj suplement mogu da dovedu do odličnih rezultata.

– Forever Lean ima sledeća opšta dejstva:

 • Normalizuje metabolizam šećera i masti;

 • Utiče na topljenje masnih naslaga;

 • Smanjuje apsorpciju kalorija iz masti i ugljenih-hidrata tokom varenja;

 • Pomaže pri regulisanju šećera u krvi;

 • Ima potrebne vitamine i minerale koji povoljno utiču na opšte stanje organizma.

– Način upotrebe i doziranje Forever Leana

 • PAKOVANJE: 120 kapsula.

 • SASTAV: hrom u obliku trihlorida, ekstrakt lista indijske smokve (opuntia ficus indica), ekstrakt zrna belog bubrega u prahu (phaseolus vulgaris), želatin, voda, mikrokristalizovana celuloza, stearinska kiselina, silikon dioksid, natrijum kroskarameloza.
 • DOZIRANJE: Uzeti jednu kapsulu pre svakog obroka (najviše 4 kapsule u toku dana).

 • NAČIN UPOTREBE: Popiti sa vodom pre svakog obroka.

 • NAPOMENA:

  – Čuvati na suvom i tamnom mestu.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS