Forever Therm – Opšte Informacije

Forever Therm je suplement namenjen svim osobama koje žele da regulišu telesnu težinu. Nije proizvod koji kada popijete odmah ćete smršati, nego je proizvod koji će Vam pomoći da izgubite suvišne kilograme uz redukovanu ishranu i vežbe. Osnovni sastojci Forever Therma su zrna zelene kafe, zeleni čaj, guarana i ketoni iz maline. Ovi sastojci zajedno delotvorno utiču na to da se sagorevaju masne naslage u organizmu, ubrazavaju metabolizam, jačaju termogenezu, umanjuju apetit i prekomernu potrebnu za hranom, stimulišu i daju energiju, odličan su antioksidans. Forever Therm je neophodan dodatak ishrani svim osobama koje kreću na dijetetski program i vežbanje. Odličan je izvor vitamina i minerala koji se inače gube vežbanjem, tako da ćete uz ovaj proizvod biti sigurni da imate obezbeđene sve potrebne vitamine i minerale kako biste izneli trening i nastavili sa svakodnevnim aktivnostima.

 • Naziv proizvoda: FOREVER THERM

 • Kategorija: REGULACIJA TELESNE TEŽINE – FIT PROIZVODI

 • Šifra proizvoda: 463

 • Broj bodova: 0.139

 • Pakovanje: 60 tableta

 • CENA PROIZVODA: 40,83 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Therm – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Therm je dodatak ishrani namenjen svim osobama koje žele da izgube višak kilograma na zdrav i prirodan način. Kompanija Forever Living Products je istraživajući pronašla tri biljke uz pomoć kojih je moguće regulisati telesnu težinu na prirodan način. U pitanju su zeleni čaj, zrna zelene kafe i guarana. Svi znamo, koji smo ikada patili od toga da imamo višak kilograma, kako je težak svaki početak neke dijete. Ono što je u ovom slučaju važno je to što Vaša dijeta treba da bude zdrava, da se kontroliše unos kalorija, ali i da se vežba, odnosno da postoje fizičke aktivnosti. Ova dva koraka su veoma važna ukoliko želite da regulišete Vašu telesnu težinu. Sve ostale „dijete“ nisu zdrave i imaju kontra efekat, a pritom narušavate zdravlje. Forever Therm je tu da Vaša dijeta protekne kako treba, da ojača vaš metabolizam, da Vas snabde sa potrebnim vitaminima i hranljivim materijama, kako biste izdržali do kraja.

Pored zelenog čaja, guarane i zelene kafe, u sastojku Forever Therma nalaze se i vitamini B i C, kao i ketoni iz maline. Kao što sam već napisala, veoma je važno da se tokom regulisanog načina ishrane bavite i unosom vitamina i minerala u organizam, kako ne biste narušili zdravlje. Vežbanjem se najviše izgube vitamini B i C, zato je veoma važno da ih nadoknađujemo. Forever Therm predstavlja odličan suplement koji će Vas snabdeti energijom, ali i ubrzati metabolizam, podstaći da se sagorevaju masti.

U nastavku ćemo se malo posvetiti sastojcima koji se nalaze u Forever Thermu i na koji način oni utiču na naš organizam.

Zeleni čaj je izuzetno bogat polifenolima koji su jak antioksidans, kao i fluorom, katehinima i taninom. Katehini su poznati po tome što pomažu pri termogenezi što utiče na regulisanje telesne težine kroz topljenje naslaga radi proizvodnje energije u ćelijama. Lekovitost zelenog čaja je poznata više hiljada godina. Odličan je za snižavanje lošeg (LDL) holesterola, čuva arterije, odličan je kao prevencija kod srčanih bolesti i raka, ima antibakterijsko dejstvo, ubrzava metaboliza i oslobađa telo od masnoća.

Zelena kafa je ustvari obična kafa, samo je to naziv za nju jer je sirova i nepržena. Ima visok sadržaj hlorogenske kiseline, koja je jak antioksidans. Hlorogenska kiselina pomaže u inhibiciji apsorpcije glukoze i na taj način pomaže održavanju normalnog nivoa šećera u krvi, što je posebno važno kod osoba koje regulišu višak kilograma jer neće imati potrebu za slatkim i imaće dovoljno energije. Hlorogenska kiselina i kofein umanjuju taloženje masnih naslaga u organizmu.

Guarana je moćna biljka koja pored stimulativne energije koju daje ima i jako antioksidativno dejstvo i sprečava nastanak i usporava mnoge bolesti. Izuzetno je bogata fitohemikalijama: teobrominom, saponinom, taninom i katehinom. Teobromin je u ovom slučaju fitohemikalija koja je zaslužna za sagorevanje masti. Pored toga odličan je diuretik, stimuliše rad srčanog mišića i podiže krvni pritisak. Amazonski Indijci nazivaju je „eliksir dugovečnosti“.

Ketoni maline dobijeni su iz maline i sadrže supstancu koja je slična sinefrinu. Sinefrin je odličan sagorevač masti, ubrzava metabolizam, umanjuje apetit i daje energiju. Odlični su kod stimulisanja proizvodnje vitamina B i C koji su izuzetno važni kada je u pitanju regulacija telesne težine.

Jako je važno da znate da Forever Therm nije proizvod za mršavljenje, niti da ćete uz pomoć samo ovog proizvoda regulisati telesnu težinu. Da biste regulisali telesnu težinu, Forever Therm će Vam pomoći, ali uz regulisanu ishranu – dijetu i vežbanje. Čuda se ne dešavaju, za regulisanje telesne težine potreban je trud, želja, volja i malo napora.

– Forever Therm ima sledeća opšta dejstva:

 • Antioksidans;

 • Jača termogenezu;

 • Ubrzava metabolizam masti;

 • Daje neophodnu energiju koja je potrebna zahvaljujući prirodnom kofeinu;

 • Preporučuje se zbog napornih treninga;

 • Smanjuje apsorpciju šećera iz hrane;

 • Smanjuje apetit i kontroliše nagon za hranom;

 • Bogat je vitaminima B i C koji su izuzetno važni u ovom periodu;

 • Neophodan je dodatak dijetetskom programu i vežbanju.

– Način upotrebe i doziranje Forever Therma

 • PAKOVANJE: 60 tableta.

 • SASTAV: vitamin C (askorbinska kiselina), vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), niacin, vitamin B6 (piridoksin), folna kiselina, vitamin B12 (cijanokobalamin), vitamin B5 (pantotenska kiselina ili kalcijum d-pantotenat), listovi zelenog čaja (camellia sinensis), ekstrakt zrna biljke guarana, ekstrakt zrna zelene kafe (Coffea robusta), ketoni maline, mikrokristalizovana celuloza, stearinska kiselina, natrijumkroskarameloza, karboksi-metil celuloza, dekstrin, dekstroza, silikon dioksid, trigliceridi srednje dugih lanaca MCT, trisodijum citrat.

 • DOZIRANJE: 2 tablete dnevno.

 • NAČIN UPOTREBE: Tablete možete popiti dve odjednom ujutru ili popiti jednu tabletu ujutru, jednu popodne tokom ručka.

 • NAPOMENA:

  – Nije poželjno uzimati Forever Therm tabletu posle 18h, zbog visokog sadržaja prirodnog kofeina.
  – Forever Therm ne treba da uzimaju trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i sve osobe koje su osetljive na kofein.
  – Takođe se ne preporučuje osobama koje imaju čir na želucu, osobama sa visokim krvnim pritiskom, aritmijama, osobama sa hipertireoidizmom i osobama koje boluju od  depresije.

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS