Aloe Jojoba Conditioning Rinse – Opšte Informacije

Aloe Jojoba Conditioning Rinse je balzam za kosu koji je proizvela kompanija Forever Living Products sa ciljem što bolje i kvalitetnije nege kose i kože glave. U pitanju je proizvod koji u svom sastavu sadrži prirodni Aloe Vera Gel i ulje jojobe koji zajedno daju izuzetne rezultate u negi kose. Obzirom na dva izuzetno kvalitetna sastojka, Aloe Jojoba Conditioning Rinse je izuzetno dobar ne samo za negu kose, nego i za negu kože glave koja je izuzetno osetljiva zbog izloženosti štetnim materijama i uticajima. Farbanjem, tretiranjem raznim hemijskim proizvodima i isušivanjem kose feniranjem i presovanjem, Vi isušujete kosu i tako dolazi do lomljenja, iskrzalih krajeva, pojave peruti, gubitka sjaja i još mnogo toga. Zato je veoma važno da kosa bude tretirana šamponom i balzamom koji će joj pomoći da se izbori sa svim štetnim uticajima. Upravo korišćenjem Aloe Jojoba Conditioning Rinse balzama i Aloe Jojoba Shampoo šampona vratićete kosi sjaj, mekoću, svežinu, zdrav i prirodan izgled.

 • Naziv proizvoda: ALOE JOJOBA CONDITIONING RINSE

 • Kategorija: LIČNA HIGIJENA

 • Šifra proizvoda: 522

 • Broj bodova: 0.075

 • Pakovanje: boca 296 ml

 • CENA PROIZVODA: 21,22 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Aloe Jojoba Conditioning Rinse balzam za kosu – Detaljan Opis Proizvoda

Aloe Jojoba Conditioning Rinse je balzam za kosu kompanije Forever Living Products. Proizvod je namenjen za negu kose nakon pranja šamponom. Kao i većina Forever Living proizvoda i ovaj proizvod sadrži u sebi Aloe Vera gel, ali u kombinaciji sa uljem jojobe i dodatkom vitamina B koje je poznato da se koristi za kosu, kožu i nokte. Takođe ovaj proizvod se koristi sa Aloe Jojoba Shampoo šamponom za kosu, i oni zajedno u kombinaciji daju izuzetne rezultate. Vaša kosa će imati svež i prirodan izgled, odgovorajuću negu, mekoću i neodoljiv sjaj. Aloe Jojoba Conditioning Rinse je pH izbalansiran i blag proizvod, tako da je namenjen svim tipovima kose.

Zbog svojih prirodnih sastojaka i odlične formule, Aloe Jojoba Conditioning Rinse je izuzetan balzam za kosu pozitivno utiče na iskrzale krajeve, na suvu kosu od farbanja, na suvu i oštećenu kosu usled čestog tretiranja fenom, presom, figarom i drugim uređajima visoke temperature. Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka učinila je da ovaj balzam daje kosi i koži glave potrebnu hidrataciju, vlasima jačinu, a sa druge strane mekoću i sjaj. Sve ovo ima potpuni efekat uz korišćenje Aloe Jojoba Shampoo proizvoda. Korišćenjem ova dva proizvoda zajedno, dobićete dobitnu kombinaciju za zdravu i negovanu kosu, punu svežine i mekoće, bez suvih i iskrzalih krajeva. Još jedna prednost Aloe Jojoba Conditioning Rinsa je što je izuzetno koncentrovan, te je prilikom korišćenja dovoljna samo mala količina za potpuni efekat. Samim tim što je potrebna mala količina, automatski je i ekonomičan, tako da će Vam trajati mesecima. Zaboravićete i kad ste ga kupili.

– Aloe Jojoba Conditioning Rinse  balzam za kosu ima sledeća opšta dejstva:

 • Izuzetna hidratacija za kosu i kožu glave;

 • Oporavlja ispucale krajeve;

 • Regeneriše oštećenu i suvu kosu;

 • Za sve tipove kose;

 • Oporavlja vlasi usled preteranog isušivanja;

 • Lako raščešljavanje kose;

 • Pruža kosi mekoću, sjaj i jačinu.

– Način upotrebe i doziranje Aloe Jojoba Conditioning Rinsa

 • PAKOVANJE: boca 296ml.

 • SASTAV: Aloe barbadensis Gel (stabilizovan Aloe Vera Gel), voda, Macadamia Integriofolija ulje semena, cetil alkohol, dihidrokspropil PEG-5, linoleammonioum hlorid, gliceril stearat, glicerin, quaternium-80, stearalkonium hlorid, dimetikon, guar hidroksipropiltrimonium hlorid, simmondsia chinesis (jojoba) ulje semena, hidrolizovani pšenični proteini, pantetnol, fenoksietanol, metilparaben, propilparaben, limunska kiselina, miris.
 • NAČIN UPOTREBE : Sipati malu količinu u ruku i naneti na vlažnu i tek opranu kosu i ostaviti 2-3 min. Nakon toga detaljno isprati kosu i osušiti.

 • NAPOMENA:

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS