Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu – Opšte Informacije

Aloe Jojoba Shampoo je šampon za kosu koji je proizvela firma Forever Living Products sa ciljem što bolje higijene kože glave sa prirodnim sastojcima. U sastavu šampona nalazi se stabilizovani Aloe Vera Gel i ulje od jojobe koje je poznato za negu kose. Pored toga što je namenjen pranju kose, ovaj šampon ima blagotvorno dejstvo i na kožu glave. Obzirom na prirodne sastojke koje ima u sebi, Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu namenjen je svim tipovima kose i kože glave. Aloe Vera Gel jača dlaku i daje kosi gustinu, dok jojobino ulje daje koži glave i kosi vlažnost, pojačava njenu gustinu. Kombinacija ova dva sastojka u Aloe Jojoba Shampoo šamponu za kosu deluju na kosu tako što otklanjaju perut i naslage nastale usled lučenja lojnih žlezda, daju volumen i sjaj, zaustavljaju opadanje kose i pospešuju rast. Uz Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu vaša kosa će biti sjajna, čista, bujna i negovana. Za još bolje dejstvo i još negovaniju i zdraviju kosu i kožu glave, koristite uz šampon i regenerator Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

 • Naziv proizvoda: ALOE JOJOBA SHAMPOO ŠAMPON ZA KOSU

 • Kategorija: LIČNA HIGIJENA

 • Šifra proizvoda: 521

 • Broj bodova: 0.081

 • Pakovanje: boca 296 ml

 • CENA PROIZVODA: 22,97 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu – Detaljan Opis Proizvoda

Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu je proizvod kompanije Forever Living Products namenjen negi kože glave i kose. Glavni sastojci ovog šampona su stabilizovani Aloe Vera gel i jojobino ulje. Ovaj blagi šampon, a sa druge strane dovoljno jak da otkloni sve nečistoće, učiniće Vašu kosu čistom i sjajnom, a kožu glave negovanom i hidriranom. Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu namenjen je svim tipovima kose, tako da ga može koristiti cela porodica sa zadovoljostvom. Ovaj prirodni šampon postaće Vam odlična zamena za sve hemijske šampone koje svi koristimo i tako će nam naša koža i kosa biti zahvalne.

Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu obzirom da u svom sastavu ima biljku aloje, direktno će sva blagotvorna dejstva Aloe Vere uticati na kožu glave i kosu i održavati je čistom i zdravom. Poznato je koliko je Aloe Vera gel izuzetno bogat vitaminima, mineralima i amino-kiselina. Upravo te amino-kiseline iz Aloe Vere će ojačati vašu kosu i dati joj gustinu i sjaj, ali i nahraniti dlaku i kožu glave ostalim hranljivim sastojcima.

Sa druge strane imamo kao jedan od glavnih sastojaka je i ulje jojobe, koje je godinama poznato kao sredstvo koje se koristi za sjajnu i negovanu kosu. Dejstvo jojobinog ulja je u tome što daje vlažnost koži i kosi, hidrira je i na taj način se ne dozvoljava da kosa postane suva i lomljiva, a ni koža glave sklona peruti. Jer kako nastaje perut nego upravo kada koža glave nije hidrirana, već suva i krene da se peruta. Svi znamo da kad odemo na more, pa se sunčamo 10 dana bez prestanka, kako nam posle toga koža bude suva i zahteva mazanje raznih losiona koji u svom nazivu ili reklami obavezno ima reč „hidratacija“. Tako je isto i sa kožom glave, to se isto dešava, samo što koža glave ima otežavaću okolnost, a to je količina kose na njoj, koja je dodatno guši, ali i uzima neophodnu količinu vode da bi i ona opstala. Zato je veoma važno da koristimo preparate kao što je Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu koji našoj koži daju potrebnu hidrataciju i negu da bi ona bila zdrava, negovana i čista. Pored toga što jojobino ulje deluje na hidrataciju, ono takođe otklanja sve naslage koje se nalaze na koži, a koje ispuštaju lojne žlezde, ali i zahvaljajući svojim nekim sastojcima olakšava raščešćaljavanje kose, koje svi znamo ume da bude užasno naporno i bolno.

Korišćenjem Aloe Jojoba Shampoo šampona za kosu, Vaša kosa će biti bujna, negovana, hidrantna i sjajna, a koža glave čista i hidrirana.

– Aloe Jojoba Shampoo šampon za kosu ima sledeća opšta dejstva:

 • Otklanja perut;

 • Sprečava ponovno pojavljivanje peruti;

 • Zaustavlja opadanje kose;

 • Sprečava opadanje kose;

 • Hidrira kosu i kožu glave;

 • Namenjen je svim tipovima kose;

 • Ima blagu i umirujuću formulu;

 • Dovoljno je snažan da opere i najmasniju kosu;

 • Daje volumen kosi;

 • Kosa neće biti lomljiva, suva i naelektrisana.

– Način upotrebe i doziranje Aloe Jojoba Shampoo šampona za kosu

 • PAKOVANJE: boca 296ml.

 • SASTAV: Aloe barbadensis Gel (stabilizovan Aloe Vera Gel), voda, natrijum C14-16 olefin sulfonat, voda, lauramid-propil betain, PEG-80 sorbitan laurat, natrijum trideket sulfat, PEG-150 distearat, kokamidopropil hidroksi-sultain, dinatrijum lauro-amfodiacetat, natrijum lauret-13 karboksilat, ulje od jojobe, pantenol, bis-PEG/PPG-20/20 dimetikon,  limunska kiselina, natrijum hlorid, fenoksietanol, metilizotiazolinom, askorbinska kiselina, miris.
 • NAČIN UPOTREBE : Sipati u ruku i naneti na vlažnu kosu i masirati glavu kako bi se stvorila pena i stimulisala glava. Nakon toga isprati kosu i ponoviti ceo postupak.

 • NAPOMENA:

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS