Forever Freedom – Opšte Informacije

Forever Freedom je proizvod kompanije Forever Living zasnovan na Aloe Vera Gelu i dodatnim prirodnim sastojcima koji svojim zajedničkim delovanjem daju blagotvorna dejstva kad su u pitanju inflamatorne reumatske bolesti, kako reumatska, tako i nereumatska oboljenja mekih tkiva. Takođe je blagotvoran kod svih vrsta problema vezanih za mišiće, ligamente, tetive i zglobove. Forever Freedom je potpuno prirodan napitak koji vrši regeneraciju i trajno poboljšanje kod navedenih oboljenja, otklanja bol, poboljšava smanjenu pokretljivost, i vrši protekciju od daljih oštećenja. Ima pozitivna dejstva na regeneraciju i podmazivanje hrskavice, čime se povećava pokretljivost, a samim tim i umanjuje bol, koji vremenom i prestaje. Sa Forever Freedomom Vaše kosti i mišići će biti pokretljivi, bez bolova i izdržljivi.

 • Naziv proizvoda: FOREVER FREEDEOM

 • Kategorija: NAPICI

 • Šifra proizvoda: 196

 • Broj bodova: 0.155

 • Pakovanje: Boca 1L

 • CENA PROIZVODA: 46,91 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Freedom – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Freedom je novi, revolucionarni proizvod koji je nastao kombinacijom tradicionalnog Aloe Vera Gela i niza prirodnih sastojaka koji svojim usaglašenim delovanjem daju veoma uspešan efekat u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti, reumatskih i nereumatskih oboljenja mekih tkiva i uopšte problema vezanih za zglobove, tetive, ligamente i mišiće.

Ovo su samo neki od problema sa kojima se susreće svakodnevno veliki broj stanovništa u svetu, a koji rezultiraju ozbiljnim poremećajima kao što su:

– reumatoidni i koštani artritis;
– artritis koji je u sprezi sa psorijazom;
– reumatska i nereumatska oboljenja mekih tkiva kao što su zapaljenje mišića, tetiva, sinovijalne membrane i zglobova;
– kostobolja kao posledica spondilitisa;
– uobičajene povrede u sportu kao što je više puta ponovljeno istezanje tetiva i ligamenata;
– povrede specifične za bavljenje određenim sportom poput “teniskog lakta“;
– bolovi u leđima, išijas, mišićni reumatizam i fibromialgija.

Ovi problemi se najčešće rešavaju uzimanjem nesteroidnih anti-inflamatornih lekova u vidu tableta ili krema za spoljnu upotrebu, kao i lekova snažnijeg dejstva poput steroida i imunosupresiva. Mnogima je poznato da postoji veliki broj neželjenih efekata nesteroidnih preparata poput ibuprofena kao što je krvarenje nastalo perforacijom čireva u dvanaestopalačnom crevu i želucu, hepatitis, poremećaj funkcionalnih testova jetre, a ređe i anafilaktičke reakcije.

Kako što bezbednije i efikasnije otkloniti bol, smiriti zapaljenje, ublažiti simptome bolesti, sprečiti progresivno pogoršanje stanja i nastajanje novih oštećenja, otkloniti postojeća oštećenja?

Forever Freedom je prirodno rešenje koje svojim reparativnim dejstvom omogućava trajno poboljšanje, kao i potpuno otklanjanje postojećih tegoba, a sve to zahvaljujući sastojcima koji se nalaze u ovom napitku. Dejstvom Forever Freedoma uspešno se otklanja bol, redukuje zapaljenje i obnavlja pokretljivost, hrskavica se štiti od daljeg oštećenja i stimuliše se stvaranje nove.

– Glavni sastojci Forever Freedom gela su:

– Glukozamin sulfat – prirodni sastojak hrskavice. Sa godinama organizam smanjuje sposobnost da sintetiše glukozamin sulfat, pa je potrebno uvesti u svakodnevni život uzimanje ovog sastojka kako bi se očuvale hrskavice zglobova.

– Hondroitin sulfat – takođe prirodna komponenta hrskavice, koja u kombinaciji sa glukozaminom ima izuzetno snažan amortizujući efekat. Takođe doprinosi viskozitetu sinovijalne tečnosti u zglobovima, čime sprečava oštećenja koja bi nastala kao posledica trenja površina spojenih zglobom.

– Metilsulfonilmetan (MSM) – komponenta koja ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodna je u procesu sinteze proteina. MSM je prirodni izvor sumpora koji je potreban organizmu za održavanje zdravog vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova. Ima snažno analgetičko i antiinflatorno svojstvo.

– Vitamin C – nužno je potreban za postizanje maksimalnih efekata MSM-a. Vitamin C je veoma značajan u produkciji kolagena i samim tim je veoma važan u procesu formiranja zdrave hrskavice.

Za prve rezultate i osećaj olakšanja kod Forever Freedom gela dovoljno 3-10 dana i to samo zahvaljujući tome što je na bazi Aloe Vere, koja mnogostruko povećava absorbciju i biološku iskoristljivost datih komponenata.

– Forever Freedom ima sledeća opšta dejstva:

 • Smanjuje tegobe kod artritisa i spondiloze;

 • Ubrzava rešavanje povreda ligamenata i zglobova;

 • Neophodan kod svih sportskih povreda;

 • Pomaže u smanjivanju upalnih procesa u zglobovima;

 • Smanjuje ograničenu pokretljivost i bolove u zglobovima;

 • Štiti hrskavice od oštećenja i pomaže kod obnavljanja;

 • 1.2dl napitka je ekvivalent 1400mg ibuprofena u smirivanju bolova.

– Način upotrebe i doziranje Forever Freedoma

 • PAKOVANJE: 1 litar.
 • SASTAV: Aloe Vera Gel, Glukozamin sulfat, Hondroitin sulfat, Metilsulfonilmetanom (MSM) i C vitamin. Sadrži u minimalnim količina i morske ljuskare (jastog, kraba, kozice).
 • DOZIRANJE: 50ml dnevno.

 • NAČIN UPOTREBE:

  – Pre upotrebe promućkati.

 • NAPOMENA:

  – Nakon otvaranja proizvod držati u frižideru najduže 30 dana.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, online poručivanje, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS