Forever Joost – Opšte Informacije

Forever Joost  je napitak napravljen u dve egzotične arome Ananas i Borovnica. Joost je napravljen za sve one koji ne unose dovoljno tečnostu u svoj organizam i na taj način ga oštećuju i slabe. Kompanija Forever Living Products je napravila ovaj proizvod tako da ćete stalno želeti da ga pijete. Postoji u dva odlična tropska ukusa ananas-đumbir-kokos i borovnica-acai-limun. Izuzetno je bogat vitaminima iz grupe B, C, E kao i folnom kiselinom. Tako da ćete uz odličan ukus napitka uneti i organizmu potrebne vitamine kako bi bio vitalan, jak i zdrav. Pored toga što je bogat vitaminima i što je jarkih boja, što će Vam posebno biti interesantno dok ga pijete, izuzetan je izvor energije i prirodne snage, a bez veštačkih zaslađivača. U Forever Joostu nalazi se stevija, koja je poznati prirodni zaslađivač. Pakovanje Joosta je veoma praktično tako da ga možete poneti svuda sa sobom, gde god da krenete.

 • Naziv proizvoda: FOREVER JOOST Ananas/Borovnica

 • Kategorija: NAPICI

 • Šifra proizvoda:

  Joost Borovnica: 516
  Joost Ananas: 517

 • Broj bodova: 0.042

 • Pakovanje: 60 ml

 • CENA PROIZVODA: * NEMA NA STANJU

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Joost – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Joost je osvežavajući napitak dostupan u dve arome Joost Ananas i Joost Borovnica. Većina ljudi ne unosi dovoljno tečnosti u organizam. Organizmu je za pravilno funkcionisanje potrebno najmanje 2l vode dnevno. Kompanija Forever Living je napravila JOOST uz koji možete poboljšati ukus svakog napitka i tako piti više tečnosti, a uz to unositi i vitamine B6, B12, C i folnu kiselinu. Vaš organizam će dobijati dovoljno tečnosti da pokrene mišiće, vitamini iz grupe B će pretvarati hranu u energiju, tako da dobijate jedan napitak pun energije i prirodne snage. Takođe u Forever Joostu nalazi se stevija, biljka koja je poznati prirodni, zdravi zaslađivač.

Pripremite šarene slamčice, kišobrančiće i svoje misli da otputujete daleko u neke tropske krajeve, gde vas zapljuskuju morski talasi i okružuju predivne palme, jer postoje dve voćne kombinacije s prirodnim tropskim aromama:

– ANANAS koja pored ananasa sadrži kokos i đumbir
– BOROVNICA koja pored borovnice sadrži acai i limun

Uz pomoć praktične flašice, sok možete da sipate lako u čašu i tada nastaje magija jarkih boja, a neodoljivi slatki ukus će utoliti vašu žeđ i hidrirati ceo vaš organizam. Jedna boca Forever JOOST napitka je dovoljna da obezbedi oko 30 pića od po 250ml.

– Način upotrebe i doziranje Forever Joosta

 • PAKOVANJE: 60 ml

 • SASTAV: Voda, šećer, održavač vlažnosti (glicerol), regulator kiselosti (limunska kiselina), maltodekstrin, askorbinska kiselina (vitamin C), zaslađivač (steviolni glikozidi – Stevija), prirodne arome, zgušnjivač (guma arabika), piridoksin hidrohlorid (vitamin B6), konzervansi (kalijum sorbat, natrijum benzoat), antioksidans (di-alfa-tokoferol – vitamin E), boja (beta karotin), folna kiselina, cijanokobalamin (vitamin B12)
 • DOZIRANJE: 1 doza od 2 mililitra. Ima 30 dnevnih doza u jednom pakovanju.
 • NAČIN UPOTREBEJednim pritiskom na bocu JOOSTa ukapajte preporučenu dozu u 250 ml vašeg omiljenog Forever Living ili bilo kog drugog napitka.
 • NAPOMENA:

  – Držati dalje od dece.
  – Dodatke ishrani ne koristiti kao zamenu za raznovrsnu ishranu i zdrave životne navike.
  – Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
  – Proizvod čuvati u frižideru. Nakon otvaranja proizvod iskoristiti u roku od 30 dana uz držanje u frižideru.
  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS