Balancing Toner – Opšte Informacije

Forever Balancing Toner je toner za čišćenje i hidrataciju kože lica, koji je napravila kompanija Forever Living Products. U pitanju je sredstvo u vidu tonika koje pomaže pri dodatnom čišćenju nakon sredstva za čišćenje lica, a ujedno i pruža dodatnu hidrataciju u procesu između čišćenja lica i nanošenje adekvatne kreme. Ovaj proizvod je iz kolekcije namenjene za specifične potrebe kože lica, jer nekada nije dovoljno samo sredstvo za čišćenje lica, posebno kod vodootporne šminke koja se izuzetno teško skida, već moramo da upotrebimo dodatna sredstva. Zato je FLP kompanija napravila toner koji će Vam pomoći da skinete svu nečistoću sa lica, ali i da dodatno negujete Vašu kožu.  Forever Balancing toner je prirodan proizvod koji u sebi sadrži ekstrakt morske trave, krastavac i beli čaj. Svaki od ovih sastojaka ima svoju namenu, a u kombinaciji su pravi pogodak za kožu lica koja treba da bude sveža, negovana, hidrirana, čista, podmlađena. Sa Forever Balancing tonerom možete biti sigurni da ste dubinski očistili svaku poru na licu, ali i pružili kožu dodatnu hidrataciju. Koji god tip kože da imamo, hidratacija je bitna kod svakog, koža da bi izgledala sveže, mora biti hidrirana. Hidratacija je izuzetno važna kako za kožu lica, tako i za kožu celokupnog tela.

 • Naziv proizvoda: BALANCING TONER

 • Kategorija: NEGA LICA

 • Šifra proizvoda: 560

 • Broj bodova: 0.087

 • Pakovanje: Tuba 130 ml

 • CENA PROIZVODA: 24,52 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Balancing Toner – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Balancing Toner je kao što i sam naziv naziv kaže toner, koji je napravila kompanija Forever Living Products, sa ciljem još boljeg održavanja higijene kože lica, jer nekada nije dovoljno samo koristiti sredstvo za čišćenje lica. Forever Balancing toner spada u kolekciju za specifične potrebe kože lica, jer pored toga što koristimo sredstva koja su namenjena za naš tip kože, nekada su potrebna i dodatna sredstva kako bi koža bila negovana na pravi način. Ponekad se pored naše svakodnevne nege pojave neujednačen ten, velike pore koje se ispune nečistoćom i na taj način stvaraju neuredni mitiseri. Razloga za to ima mnogo, nekad je to vodootporna šminka ili jednostavno kvalitetna šminka, koju je jako teško pravilno skinuti a da ne napunimo pore sa nečistoćama iz iste, nekad je to jednostavno dosta provođenje vremena napolju u saobraćaju gde ima puno nečistoća. Zato u pomoć uskače balancing toner, kao sredstvo sa kojim ćete pored sredstva za čišćenje lica, dubinski i detaljno očistiti Vaše lica, izvući sve nečistoće iz pora, i nahraniti kožu hranljivim materijama koje se nalaze u toniku. Pored toga što otklanja sve nečistoće, u Forever Balancing Toner dodata su sredstva sa kojima ćete minimalizovati pojavu novih pora, ali i pružiti dodatnu hidrataciju između čišćenja lica i same hidratacije, jer hidrataciji koži lica nikad dosta. Kao i svi FLP proizvodi, i Balancing toner je izuzetno bogat prirodnim sastojcima, koji su pažljivo odabrani, kako bi pružili u ovom slučaju kožu što bolju i kvalitetniju negu. Sastojci iz ovog tonera koji omekšavaju kožu i daju joj mlađi izgled su ekstrakt morske trave i natrijum-hijaluronat, a ono što umiruje kožu, daje joj mekoću, poboljšava ten i podstiče teksturu je ekstrakt krastavca. A ono što pomaže koži u borbi protiv slobodnih radikala koji su izuzetno štetni za našu kožu su antioksidansi, a antioksidanasa u ovom toneru ima upravo iz ekstrakta belog čaja koji je u kombinaciji sa aloe vera biljkom i pruža koži izuzetnu zaštitu.

– Forever Balancing Toner ima sledeća opšta dejstva:

 • Eliminiše nečistoće iz pora;

 • Sprečava nastanak novih pora;

 • Daje koži sveži i mlađi izgled;

 • Poboljšava ten;

 • Podstiče teksturu i mekoću kože;

 • Odličan antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala;

 • Pruža izuzetnu hidrataciju.

– Način upotrebe i doziranje Balancing Tonera

 • PAKOVANJE: 130 ml tuba

 • SASTAV: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized Aloe Vera Gel), Water, Propanediol, Sorbitol, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Beta Glucan, Sodium Lactate, Phytic Acid, Allantoin, Potassium Sorbate. Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Artemisia Pallens Flower Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.
 • NAČIN UPOTREBE: Nakon čišćenja kože, staviti toner na tufer ili blaznicu i naneti na lice i vrat dva puta dnevno kako bi umanjili pore i povećali hidrataciju kože.

 • NAPOMENA:

  – Izbegavajte kontakt sa očima. Ukoliko dođe do kontakta sa očima i iritacije, temeljno isprati oči vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, obavezno se obratite lekaru i prestanite sa korišćenjem. Ukoliko se javi bilo kakva iritacija na koži, takođe prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru.

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS