Protecting Day Lotion – Opšte Informacije

Forever Protecting Day Lotion je losion namenjen za dnevnu negu kože lica koji je napravila kompanija Forever Living Products. Ovaj losion je iz kolekcije namenjen za sve osobe koje imaju specifične potrebe nege lica. Zašto se ovaj losion nalazi upravo u toj kolekciji? Pa zato što je Protecting Day Lotion namenjen svim onim osobama kojima je pored osnovne nege koju pružaju svom licu, potrebna dodatna nega jer su ili dosta izloženi Suncu, ili dosta rade na terenu gde su izloženi Suncu, nečistoćama, zagađenom vazduhu i ostalim štetnim uticajim na kožu ili jednosta imaju osetljivu kožu lica i potrebno im je nešto dodatno kako bi joj pružili adekvatnu negu. Upravo Protecting Day Lotion ili u bukvalnom prevodu Zaštitni dnevni losion  je losion namenjen za svakodnevnu upotrebu sa određenom zaštitom koju pruža koži. U Protecting Day Lotionu ima zaštiti UV faktor 20, time se sprečava pojava staračkih fleka usled Sunca, ali i isušivanje kože, pruža koži izuzetnu hidrataciju koja je izuzetno važna za kožu, posebno ljudima koji su stalno izloženi Suncu ili izuzetno hladnom vremenu, ima antioksidativno dejstvo što znači da štiti kožu od slobodnih radikala.

 • Naziv proizvoda: PROTECTING DAY LOTION

 • Kategorija: NEGA LICA

 • Šifra proizvoda: 557

 • Broj bodova: 0.145

 • Pakovanje: Tuba 118 ml

 • CENA PROIZVODA: 40,87 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Forever Protecting Day Lotion – Detaljan Opis Proizvoda

Forever Protecting Day Lotion je kao što i sam naziv kaže losion za dnevnu zaštitu, koji je napravila kompanija Forever Living Products, sa ciljem da pored osnovne nege lice dobije i dodatnu negu sa određenom zaštitom od štetnih spoljašnjih uticaja. Krema je namenjena svim tipovima kože i jednako obezbeđuje zaštitu i normalnom tenu, ali i onom koji je kombinovan i osetljiv. Protecting Day Lotion je losion koji se može koristiti svaki dan, ima u sebi zaštitni UV faktor 20 i kao takav pruža izuzetnu zaštitu kožu, posebno osobama koje su stalno na terenu i izložene Suncu. Sunce je zaduženo za stvaranje tamnih mrlja na koži sa starenjem kože, zato možemo preduprediti te tamne mrlje da se ne pojavljuju upravo sa ovim losionom koji nas štiti od štetnih zrakova Sunca. Pored toga što štiti kožu sa UV faktorom 20, Protecting Day Lotion je odličan i za prehranjivanje kože. Da bi koža bila nežna, sveža i mekana potrebna joj je određena nega, a nekada nije dovoljna samo ona osnovna nega, nego je potrebno dodati i neki dodatni proizvod kako bi koža imala svež i negovan izgled. Zato je Protecting Day Lotion odličan proizvod, jer koži pruža dodatnu negu kroz dodatnu hidrataciju, pomaže kod poboljšanja tena i teksture kože, ali i kao odlična zaštita od slobodnih radikala koji su izuzetno štetni za naš organizam, a posebno za lice koje je izuzetno osetljivo. Protecting Day Lotion je prirodan losion napravljen od velikog broja prirodnih sastojaka kao što je aloe vera, ekstrakt pečurke koji daje koži izuzetnu moć ovlaživanja, zatim šulac, biljka koja u svom ulju ima visoku koncentraciju masnih kiselina koje izuzetno povoljno utiču na poboljšanje tena i samu teksturu kože. Takođe jedan od sastojaka je i ekstrakt lubenice koji je odličan u borbi protiv oksidativnim procesa, jer lubenica ima izuzetno jaka antioksidativna dejstva i time utiče da se eliminišu slobodni radikali koji su izuzetno štetni za organizam i kožu. Ono što se takođe nalazi u ovoj kremi, a pruža izuzetnu hidrataciju koja je neophodna kod izlaganja Suncu, je i jerihonska ruža ili jerusalimska uskršnja biljka. To je biljka koja ima izuzetnu moć preživljavanja kod sušnih perioda, i koja se ponovo oporavi izuzetnom snagom i količinom sopstvene vlage koju poseduje. Naša koža zaslužuje hranljive materije koje se nalaze u prirodi, a kako je najbolje da ih dobije nego kroz prirodna sredstva namenjena za kožu. Izuzetno je važno da koristimo upravo prirodna sredstva, jer korišćenjem hemijskih sastojaka možemo samo doprineti pogoršanju izgleda naše kože i pogoršanju stanja naše kože, jer kožu ništa ne može negovati kao ekstrakti raznih biljaka i ulje iz raznih biljaka koji su prirodni.

– Protecting Day Lotion ima sledeća opšta dejstva:

 • Štiti kožu od spoljašnjih štetnih uticaja;

 • Štiti kožu faktorom 20 od štetnog UV zračenja od Sunca;

 • Sprečava pojavu staračkih fleka koje nastaju usled Sunca;

 • Pruža koži izuzetnu hidrataciju;

 • Ima antioksidativna dejstva;

 • Poboljšava izgled tena;

 • Prirodna mineralna zaštita od Sunca;

 • Nežno se upija.

– Način upotrebe i doziranje Protecting Day Lotiona

 • PAKOVANJE: 50 ml tuba

 • SASTAV: Aqua, Glyceryl Stearate SE, Tricaprylin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zinc Oxide, Hemisqualane, Glycerin, Propanediol, Titanium Dioxide, Coconut Alkanes, Stearyl Alcohol, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Palmitic Acid, Stearic Acid, Crambe Abyssinica Seed Oil, Aloe Barbadensis Callus Extract, Anastatica Hierochuntica Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan), Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA , Allantoin, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Galactoarabinan, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Panthenol, Coco-Caprylate/Caprate, Gluconolactone, Pyridoxine Cyclic Phosphate, Calcium Gluconate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Citric Acid, Xanthan Gum, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
 • NAČIN UPOTREBE: Nakon čišćenja lica, naneti kremu na lice i vrat. Koristiti ujutru i uveče.

 • NAPOMENA:

  – Izbegavajte kontakt sa očima. Ukoliko dođe do kontakta sa očima i iritacije, temeljno isprati oči vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, obavezno se obratite lekaru i prestanite sa korišćenjem. Ukoliko se javi bilo kakva iritacija na koži, takođe prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru.

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS