Forever Firming Complex – Opšte Informacije

Infinite by Forever Firming Complex je suplement koji je napravila kompanija Forever Living Products sa ciljem da koži obezbedimo sve što joj treba, a što ne dobija prirodnim putem u dovoljnoj količini. Ovaj proizvod nalazi se u okviru kolekcije Infinite by Forever, koja je namenjena održavanju i negi kože lica na prirodan način. U pitanju su izuzetni kvalitetni i prirodni proizvodi. Forever Firming Complex je dodatak ishrani sa kojim ćete Vašoj koži obezbediti sve što joj je potrebno da ostane zategnuta, fleksibilna, negovana, bez bora, ali sa unutrašnjom upotrebom. Nekada nije dovoljno koži da je samo negujemo sa spoljašnje strane, odnosno nanošenjem krema, tonika, seruma i ostalih proizvoda, nego je potrebno i iz samog organizma pokrenuti neke procese koji su koži potrebni da upravo bude negovana na pravi način. Zato su tu Forever Firming Complex tablete, da njihovom upotrebom, podstaknemo kožu da nastavi da proizvodi kolagen, keramide, hijaluronsku kiselinu i sve ostalo što inače radi kada je mlada. Sa godinama koža upravo gubi sve te sastojke i to u velikim količinama, zato je izuzetno važno da je ovim suplementom podstaknemo da i dalje na prirodan način proizvodi ono što proizvodi i kada je mlada. Najbolja kombinacija koju Vaša koža može dobiti je korišćenje Firming Complexa, tableta za unutrašnje delovanje na kožu i korišćenjem ostalih proizvoda iz Infinite by Forever kolekcije za spoljašnje delovanje na kožu.

 • Naziv proizvoda: FOREVER FIRMING COMPLEX

 • Kategorija: NEGA LICA

 • Šifra proizvoda: 556

 • Broj bodova: 0.207

 • Pakovanje: 60 tableta

 • CENA PROIZVODA: 58,34 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Infinite by Forever Firming Complex – Detaljan Opis Proizvoda

Infinite by Forever Firming Complex je dodatak ishrani koji se nalazi u okviru kolekcije za negu suve kože lica Infinite by Forever, a koji proizvodi kompanija Forever Living Products. Ovo je ekskluzivni proizvod koji je napravila FLP kompanija svim osobama koje žele da svoju kožu neguju kako spolja, tako i iznutra. Sad se verovatno pitate kakve veze imaju tablete u vidu dodatka ishrani sa negom kože? Ima i te kako veze, jer sve promene koje nam dolaze na koži, najčešće dolaze upravo iz unutrašnjosti našeg organizma i zato je veoma važno da vodimo računa o njoj i sa spoljašnje i sa unutrašnje strane, posebno kada je reč o suvoj koži.

Infinite by Forever je upravo kolekcija koja napravljena kombinacijom prirodnih sastojaka i odlične formule koje daju koži vlažnost, podstiču normalne nivoe kolagena i umanjuju vidljivost bora. Ovo je kolekcija koja u sebi ima proizvode za spoljašnju, ali i za unutrašnju upotrebu. Upravo je Forever Firming Complex proizvod sa kojim ćete Vašoj koži dati sve što je potrebno unutrašnjom upotrebom, a ostalim proizvodima za spoljašnju upotrebu učiniti kompletan tretman i imati blistavu, nežnu i negovanu kožu. Osnovna namena Forever Firming Complexa je da pomogne u borbi protiv pojave znakova prevremenog starenja. Proizvod je bogat vitamin C koji je tu da pomogne da se formira zdravi kolagen u koži. Svaki organizam prirodno stvara kolage u telu, ali sa godinama količina proizvedenog kolagena se drastično smanjuje i nije dovoljna da Vaša koža i dalje izgleda mladoliko i zategnuto.

Kolagen je inače protein koji je pun aminokiselina i izuzetno je važan za strukturu i tonus vezivnih tkiva. Pored vitamina C koji pomaže u stvaranju kolagena u organizmu, u proizvodu se nalazi i morski kolagen , ali i biotin koji je zadužen za zdrave dlake i kožu. Istraživanja su pokazala da uzimanjem kolagena oralno, umanjuje se pojava dubinskih bora, ali i koži se vraća elastičnost, fleksibilnost kao i hidratacija. Pored morskog kolagena, vitamina C i biotina, u Forever Firming Complex tabletama nalazi se i sok od dinje sa pulpom. Sad se verovatno pitate kakve veze sad dinja ima sa negom kože i svim ovim stvarima. Ima i te kako veze jer je upravo dinja ta koja je izuzetno bogata važnim antioksidantom. U pitanju je supeoksid-dismutaza najmoćniji prirodni antioksidans, poznat i pod nazivom „enzim života“. Ovaj antioksidant je odličan čistač slobodnih radikala iz organizma i samim tim odličan je kod stvaranja svih pozitivnih materija koje pomažu u obnavljanju kože i njenoj hidrataciji. Još jedan vrlo važan sastojak ovog suplementa je i prirodni keramid dobijen iz semena pšenice.

Šta su keramidi, zašto su važni i nalaze se u Forever Firming Complexu? Keramidi su skup lipida (masti) koji se nalaze u rožnatom delu kože i njihova funkcija je da zaštite kožu i da joj održe potrebnu hidrataciju kako bi bila zdrava i negovana. Rožnati deo kože sadrži čak 50% keramida. Sa godinama naša koža gubi dosta toga, smanjuje se nivo hijaluronske kiseline, proizvodnja kolagena, ali i količina keramida i zato dolazi do pojave bora, opuštanja kože lica i ostalih problema.

Osnovna uloga keramida je da napravi zaštitni sloj, zbog koga će biti sprečeno suvišno isparavanje vode, samim tim i isušivanje kože lica. Zato je Forever Firming Complex jedan izuzetno važan i koristan dodatak ishrani, jer upravo sadrži sve što je koži potrebno kako bi se održala pravilna vlažnost, fleksibilnost, elastičnost, a samim tim i koža bila hidratantna, zategnuta i negovana što je duže moguće. Činjenica je da od godina i starenja ne možemo pobeći, ali sa Forever Firming Complexom i ostalim proizvodima iz Infinite by Forever kolekcije, možemo to preduprediti i što duže negovati i dati koži sve što joj je potrebno da bude normalna, zdrava, očuvana, bez bora i opuštene kože.

– Forever Firming Complex ima sledeća opšta dejstva:

 • Daje koži elastičnost i fleksibilnost;

 • Održava hidrataciju kože na optimalnom nivou;

 • Daje koži vlažnost kako bi se uspostavila ravnoteža;

 • Štiti kožu od slobodnih radikala;

 • Čini kožu zaštićenom od raznih spoljašnjih štetnih faktora;

 • Umanjuje vidljivost sitnih bora;

 • Sprečava pojavu dubokih bora.

– Način upotrebe i doziranje Forever Firming Complexa

 • PAKOVANJE: 60 tableta.

 • SASTAV: Vitamin C (calcium ascorbate), biotin, marine collagen hydrolysate, ceramides extract (triticum aestivum) seed, melon fruit juice concentrate (cucumis melo) fruit pulp, silicon dioxide.
 • DOZIRANJE: 2 tablete dnevno.

 • NAČIN UPOTREBE: Popiti sa vodom ujutru.

 • NAPOMENA:

  – Proizvod sadrži ribu i pšenicu.
  – Proizvod je bez glutena.

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS