Forever Firming Serum – Opšte Informacije

Infinite by Forever Firming Serum je proizvod namenjen za kvalitetnu i prirodnu negu kože kompanije Forever Living Products, a iz kolekcije Infinite by Forever. U pitanju je proizvod koji je bogat prirodnim sastojcima koji su izuzetno važni za pravilnu negu kože kao što je Aloe Vera Gel, trifluoracetil tripeptid-2 kao 3-amino kiselinski peptid, kvas, surutka i hidrolizovani natrijum hijaluronat. Forever Firming Serum je proizvod koji je nastao dugogodišnjim kliničkim istraživanjem i kao takav izuzetno delotvoran na smanjenje sitnih linija, bora, ujednačavanje različitih nijansi tena. Ono što je jedna od odličnih karakteristika ovog proizvoda je ta što utiče na smanjenje proizvodnje progerona, proteina koji utiče na narušavanje optimalne ravnoteže kod kože. Ono čime se još Forever Firming Serum kao proizvod može pohvaliti je da je izuzetno delotvoran na zatezanje lica, daje licu potrebnu fleksibilnost, čvrstinu i elastičnost uz hidrataciju koja je neophodna da bi lice izgledalo prirodno i bilo negovano na pravi način. Da biste postigli pun efekat proizvoda, važno je koristiti sve proizvode iz Infinite by Forever kolekcije, jer upravo njihovom kombinacijom dobijate potrebno dopunjavanje na koži i sveobuhvatan tretman kako bi Vaše lice izgledalo znatno mlađe, zategnutije, hidratantnije, negovanije, a Vi bili srećni, nasmejani i puni samopouzdanja kada saopštite svoje godine.

 • Naziv proizvoda: FOREVER FIRMING SERUM

 • Kategorija: NEGA LICA

 • Šifra proizvoda: 555

 • Broj bodova: 0.208

 • Pakovanje: 30 ml

 • CENA PROIZVODA: 58,64 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Infinite by Forever Firming Serum – Detaljan Opis Proizvoda

Infinite by Forever Firming Serum je proizvod iz kolekcije za negu kože Infinite by Forever, koji proizvodi kompanija Forever Living Products. U pitanju je kolekcija koja ima nekoliko različitih proizvoda koji su korišćenjem u kombinaciji namenjeni za negu suve i zrele kože. Tako imamo Hydrating Cleanser tonik namenjen dubinskom čišćenju lica, zatim Firming complex dodatak ishrani namenjen za unutrašnju obnovu kože lica.

Za još bolje rezultate napravljen je i Forever Firming Serum koji se bori protiv prvih znakova starenja kože. Ovaj serum je napravljen tako da već prirodne procese koje koža ima dopuni i na taj način obezbedi smanjenje pojave finih linija i bora. Forever Firming Serum je proizvod koji je nastao dugogodišnjim naučnim i kliničkim ispitivanjima i istraživanjima, sa ciljem da se napravi proizvod koji će biti prirodan i kao takav obezbediti koži sve ono što je počela da gubi sa godinama. Rezultat dugogodišnjeg istraživanja je trifluoracetil tripeptid-2 kao tri amino kiselinski peptid koji poboljšava čvrstinu i elastičnost kože. Posebnu delotvornost ima u kombinaciji sa čuvenom biljkom Aloe Verom koja se hiljada godina koristi za negu kože.

Legenda kaže da se Kleopatra kupala u gelu od Aloe Vere i time zadržala njenu neodoljivu lepotu. Zato su naučnici iskoristili dobrobiti ova dva sastojka, napravili njihov kvalitetan spoj u proizvodu Forever Firming Serum i time obezbedili i poboljšali elastičnost kože. Istraživanjima je dokazano da se sastojak trifluoracetil tripeptid-2 odlično bori protiv proteina progerin, kojeg možemo slobodno nazvati štetnim jer se i on povećava sa povećanjem godina i time narušava ravnotežu kože i šteti joj. Kao što hijaluronska kiselina, kolagen i koenzim Q10 se sa godinama smanjuju i time nedovoljno hrane našu kožu, tako se i nažalost progerin povećava sa godinama i dodatno šteti našoj koži pored ostalih faktora.

Za održavanje optimalne vlažnosti kože, vlaženje kože u slučajevima kada nije dostigla optimum i obnavljanje kože upravo je zadužen trifluoracetil tripeptid-2 sa hidroliziranim natrijum hijaluronatom, prirodnim sredstvom za hidrataciju i negu kože. Pored navedenih sastojaka, Forever Firming Serum bogat je i ekstraktom kvasa koji pomaže kod sinteze kolagena i smanjuje vidljivost različitih nijansi kože praveći prirodnu odbranu. Ono čime je još bogat ovaj proizvod su proteini dobijeni iz surutke koji izuzetno dobro utiču na obnavljanje kože, poboljašavaju glatkoću, ali i obezbeđuju potrebnu čvrstinu i debljinu kože.

Ako napravimo retrospektivu svega napisanog dolazimo do toga da je Forever Firming Serum proizvod koji je napravljen na prirodnoj bazi, sa moćnim sastojcima koji doprinose tome da Vaša koža bude glatka, čvrsta i negovana. Pored te izuzetne nege koju dobijate sa ovim serumom, važno je napomenuti da će Vaš izgled korišćenjem Forever Firming Seruma u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz Infiniti by Forever kolekcija delovati znatno mlađe, a Vi ćete samim tim biti ponosno nositi svoje godine i izgled uz puno samopouzdanja.

– Forever Firming Serum ima sledeća opšta dejstva:

 • Daje koži elastičnost i glatkoću;

 • Obezbeđuje koži zategnut i čvrst prirodan izgled;

 • Hrani je na prirodan način i sa prirodnim sastojcima;

 • Utiče na smanjenje delovanja progerona;

 • Utiče na sintezu kolagena;

 • Obnavlja kožu i daje joj svež izgled;

 • Umanjuje sitne linije i bore;

 • Dovodi do ujednačenja tena.

– Način upotrebe i doziranje Forever Firming Seruma

 • PAKOVANJE: 30 ml

 • SASTAV: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Water, Butylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, Dextran, Tripeptide-1, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Yeast Extract, Whey Protein, Caprooyl Tetrapeptide-3, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Propanediol, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Arginine, Potassium Sorbate.
 • DOZIRANJE: Istisnuti pumpicom jednom i naneti brzim, ali nežnim pokretima na celo lice. Za još bolje rezultate istisnuti pumpicom još jednom i naneti serum na vrat pokretima od vrata ka bradi.

 • NAČIN UPOTREBE: Koristiti ujutru i uveče nakon čišćenja lica.

 • NAPOMENA:

  – Izbegavajte kontakt sa očima. Ukoliko dođe do kontakta sa očima i iritacije, temeljno isprati oči vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, obavezno se obratite lekaru i prestanite sa korišćenjem. Ukoliko se javi bilo kakva iritacija na koži, takođe prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru.

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS