Forever Hydrating Cleanser – Opšte Informacije

Infinite by Forever Hydrating Cleanser je blago sredstvo za čišćenje lica iz kolekcije za negu lica Infinite, kompanije Forever Living Products. U pitanju je sredstvo koje je namenjeno osobama sa suvom i zrelom kožom lica. Nega lica je izuzetno važna za higijenu i zdravlje kože. Suva koža je čest problem sa kojim se susreću mnogi, zato je kompanija napravila ovaj proizvod kako bi se taj problem rešio. Suvu kožu karakterišu razni simptomi od perutanja, izrazitog crvenila, zatezanja, smanjene elastičnosti do pucanja kože, što dovodi do ozbiljnih problema. Najčešće je svemu ovom uzrok manjak vlažnosti u koži, odnosno dehidratacija koža. Sa Forever Hydrating Cleanserom, Vašu kožu ćete na jedan blag i suptilan način očistiti od svih nečistoća, a ujedno i hidrirati i dati joj neophodnu vlažnost koja joj je potrebna kako bi bila meka, čista i negovana. Proizvod je prirodan i u njemu se nalazi stabilizovani aloe vera gel, sa dodatkom jabuke i kakaovca uz linolensku kiselinu i vitamin E, koji su od velike važnosti za higijenu i negu suve i zrele kože. Higijena kože lica je izuzetno važna, stoga je bitno da imate prirodan, kvalitetan proizvod kakav je Forever Hydrating Cleanser koji će brinuti o Vašoj koži i očistiti je na blag i neagresivan način. Uz sredstvo za čišćenje lica, potrebno je koristiti i adekvatnu kremu za hidrataciju.

 • Naziv proizvoda: FOREVER HYDRATING CLEANSER

 • Kategorija: NEGA LICA

 • Šifra proizvoda: 554

 • Broj bodova: 0.105

 • Pakovanje: Tuba 118 ml

 • CENA PROIZVODA: 29,64 EUR

 • BESPLATNA DOSTAVA* !!!

 • OSTVARITE 5% POPUSTA!!!

Za dodatne informacije, poručivanje i kupovinu proizvoda, pozovite naš kontakt centar na 061 203 62 92

KONTAKTIRAJTE NAS

Poručivanje proizvoda i informacije putem telefona 061 203 62 92

Za poručivanje Aloe Vera FOREVER LIVING proizvoda i informacije o proizvodima kontaktirajte nas putem telefona 061 203 62 92 ili nam pišite putem kontakt stranice.

KONTAKTIRAJTE NAS

Infinite by Forever Hydrating Cleanser – Detaljan Opis Proizvoda

Infinite by Forever Hydrating Cleanser je sredstvo za čišćenje lica za suvu i zrelu kožu iz kolekcije Infinite, koje je napravila kompanija Forever Living Products nakon dugogodišnjeg istraživanja u oblasti suve i zrele kože. Suva i zrela koža su nešto sa čim se susreće veliki deo populacije. Pod suvom kožom podrazumevamo kožu lica koja ima crvene tragove, grubu površinu, znatno smanjenu elastičnost zbog čega često dolazi do pucanja, perutanje, slabo vidljive pore. Ovo su sve simptomi koji nastaju usled dehidriranosti kože, ali je pitanje zašto do nje dolazi da li zbog nedovoljnog unosa tečnosti, ili je jednostavno koža takva da ne proizvodi dovoljnu količinu sebuma koji održava hidratantnost kože na nivou koji je normalan. Za ovaj tip kože, kao i ostale tipove kože ključna je adekvatna nega, kako bi koža lica bila zdrava i negovana. U skladu sa ovim tipom kože, kompanija Forever Living Products napravila je Forever Hydrating Cleanser sredstvo za čišćenje koje sam naziv kaže hidrira Vašu kožu i daje joj vlažnost koja joj je potrebna kako ne bi bila suva i ispucala sa svim ostalim simptomima koji idu uz to. U Forever Hydrating Cleanseru nalaze se ekstrakti jabuke, aminokiseline iz jabuke, kao i masne kiseline iz kakaovca. Upravo ova kombinacija prirodnih proizvoda je zadužena za to da pojačaju vlažnost kože, a da sa druge strane nežno i blago otklanjaju svu prljavštinu i masnoću koju je upila usled spoljašnjih uticaja. I ono što je najvažnije je da otklanjanjem nečistoće i masnoće, koža neće biti isušena, što je često slučaj, već naprotiv hidrirana i adekvatno negovana. Obzirom da suva koža najčešće pored toga što je suva, ume da bude i izuzetno osetljiva, ovaj proizvod je napravljen upravo tako da neguje suvu kožu i da već iritiranoj koži pruži određenu negu. U vezi sa tim Forever Hydrating Cleanser je proizvod koji je hipoalergenski i ne sadrži veštačke mirise koji dodatno iritiraju već osetljivu i suvu kožu. Pored jabuke i kakaovca, u proizvodu se nalazi i linolenska kiselina kao i vitamin E, koji su ključni kod stvaranja lipida u koži koji pomažu da se razlože sve nečistoće i ostaci izperutane kože. Ovo sredstvo je izuzetno kvalitetno za Vašu kožu i veoma je važno da svoju kožu čistite sa proverenim i prirodnim proizvodima, jer često se dešava da i korišćenjem neadekvatnih i nekvalitetnih proizvoda oštetimo našu kožu i dovedemo u stanje suvoće, perutanja, crvenila i ostalih simptoma. Da bi koža bila negovana, meka, hidrirana izuzetno je važno da se tretira upravo prirodnim proizvodima, koji će joj nadomestiti bilo koji nedostatak. U skladu sa tim pored sredstava za čišćenje kože, veoma je važno koristiti i odgovarajuće kreme, serume, pilinge i maske, a jedan od njih je upravo Forever Hydrating Cleanser.

– Forever Hydrating Cleanser ima sledeća opšta dejstva:

 • Čisti kožu na blag i nežan način;

 • Odstanjuje sve nečistoće i nepotrebnu masnoću sa kože i njenih pora;

 • Pomaže kod stvaranja lipida u koži;

 • Pogodan za osetljivu kožu;

 • Hipoalergenski proizvod;

 • Bez veštačkih mirisa;

 • Namenjen za čišćenje suve i zrele;

– Način upotrebe i doziranje Forever Hydrating Cleansera

 • PAKOVANJE: 118 ml tuba

 • SASTAV: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Cetearyl Alcohol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Sorbitan Laurate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Arginine, Diheptyl Succionate, Glycerin, Cocoglucoside, Tocopherol, Ascorbic Acid, Ethyl- hexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyhydroxystearic Acid, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 • NAČIN UPOTREBE: Vlažnim prstima nežno masirati ka gore i kružnim pokretima ka liniji kose. Dobro isprati i nežno obrisati kožu čistim peškirom. Koristiti ujutru i uveče.

 • NAPOMENA:

  – Izbegavajte kontakt sa očima. Ukoliko dođe do kontakta sa očima i iritacije, temeljno isprati oči vodom. Ukoliko se iritacija ne povuče, obavezno se obratite lekaru i prestanite sa korišćenjem. Ukoliko se javi bilo kakva iritacija na koži, takođe prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru.

  – Proizvod nije namenjen dijagnozi, tretmanu, lečenju ili preventivi bilo koje bolesti. Preporuke su napisane isključivo na osnovu ličnih iskustava korisnika.
  – Pre odluke da uzmete bilo koji suplement, posavetujte se sa svojim lekarom!

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS