Šta je Aloe Vera sok? Kakav je uopšte Aloe Vera sok? Čemu služi Aloe Vera sok? Da li kao pravi sok ili ima neka dejstva? Ovo su sve pitanja koja ljudi postavljaju kada čuju Aloe Vera sok. Aloe Vera sok je zapravo napitak dobijen iz Aloe Vera biljke. To nije klasični sok kao kada iscedimo pomorandžu, limun ili nešto tako. Ovaj sok je izuzetno specifičan jer je ustvari on više gel nego pravi sok. Kako gel? Lepo, ovaj napitak se dobija iz središnjeg dela lista Aloe Vera biljke. Kada presečete list, u unutrašnosti lista naćićete upravo želatinastu masu odnosno gel. E to je pravi Aloe Vera sok.

Taj gel je izuzetno hranljiv i bogat raznim hranljivim materijama kao što su vitamini, minerali, amino-kiseline, enzimi itd. Samim tim što je toliko bogat hranljivim materijama, njegovo konzumiranje povoljno utiče na zdravlje čoveka. Aloe Vera biljka je vekovima poznata po svojim raznim blagotvornim dejstvima. Često su je nazivali “čudesnom” biljkom, upravo zbog tih dejstava koje ima. Povoljno utiče na jačanje organizma i imuniteta, čisti crevne resice, čisti kožu i izuzetno pozivitno deluje na nju, pomaže u zarastanju rana i kod raznih vrsta infekcija itd. Zaista njeno široko delovanje opravdava njen vekovima upotrebljivan epitet “čudesna”. Kod nas možete pronaći nekoliko vrsta napitaka sa izuzetno visokim postotkom udela Aloe Vera soka odnosno gela. To su sledeći prirodni proizvodi.

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel sok

Aloe Vera Gel je proizvod koji u svom sastavu sadrži neverovatnih 99,7% čistog i stabilizovanog Aloe Vera gela dobijenog iz biljke specijalnom tehnologijom kojom su sačuvane sve hranljive supstance koje se u njemu u izvornom obliku nalaze. Nalazi se u veoma praktičnom TetraPak pakovanju, tako da ga možete poneti svuda sa sobom i piti gde god poželite. Uz izuzetan osvežavajući ukus, Vaš organizam će dobiti izuzetan izvor vitamina, minerala i ostalih hranljivih materija. A uz to će Vam pomoći pri boljoj apsorpciji hranljivih materija iz drugih proizvoda.

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar sok

Aloe Berry Nectar je napitak odličnog ukusa i hranljivosti. Sadrži 90,7% čistog Aloe Vera gela, ali uz dodatak brusnice i jabuke čime je postignut izuzetno osvežavajući i slatkasti ukus. Pored izuzetnog ukusa, Aloe Berry Nectar ima izuzetne hranljive vrednosti Aloe Vera biljke, ali i odličan antioksidativni efekat, čime predstavlja pravu „energetsku bombu“ za organizam. Takođe ga možete pronaći u praktičnom TetraPak pakovanju koje podseća na pakovanje bilo kod soka iz prodavnice, s tim što je ovo 100% prirodan sok bez dodatka veštačkih konzervanasa, vode i ostalih sastojaka koji uništavaju izvornu hranljivost napitka.

Aloe Peaches

Aloe Vera prirodni sok sa ukusom breskve

Aloe Peaches je izuzetno ukusan i osvežavajući napitak koji deca obožavaju da piju. U pitanju je napitak koji sadrži 84,3% Aloe Vera gela. Pored izuzetne količine Aloe Vera gela, u napitku se nalaze i breskve upravo zbog kojih deca obožavaju ovaj napitak. Često ćete kod dece čuti kako piju izuzetno ukusan Aloe Vera sok. To je zbog izuzetno osvežavajućeg i slatkog ukusa breskvi, ali i zbog TetraPak pakovanja sa kojim zaista podseća na bilo koji sok iz prodavnice. Aloe Peaches obiluje vitaminima dobijenim iz breskvi i Aloe Vera gela, te će deca, ali i odrasli konzumiranjem ojačati svoj imuni sistem, pospešiti rad unutrašnjih organa i izgledati lepo.

Forever Freedom

Aloe Vera Sok Forever Freedom

Forever Freedom je napitak koji u svom sastavu ima 89% Aloe Vera Gela, ali i sa dodatkom glukozamin-sulfata, hondroitin-sulfata, metilsulfonilmetana i vitamina C, a sve sa ciljem što boljeg zdravlja kostiju, zglobova, hrskavica i mišića. Svi ovi dodati sastojci su prirodni sastojci koji se nalaze u čovekovom telu, ali koji sa godinama prestaju da se proizvode u količinama koje su potrebne da bi kosti, zglobovi i hrskavice ostale zdrave. Zato je napravljen ovaj Aloe Vera sok, upravo da bi se nadoknadile te supstance i time se olakšalo kretanje i otklonili bolovi. Ukoliko imate problema sa kostima i zglobovima, Forever Freedom će postati Vaš omiljeni Aloe Vera sok i volećete da ga konzumirate, kao što deca vole Aloe Peaches.