Svi smo čuli da je u Srbiji proglašena epidemija gripa i da je svakim danom sve veći broj obolelih. Kako bismo sprečili grip da pokuca i na naša vrata, potrebno je da naš imuni sistem bude jak. Kako da ojačamo imuni sistem na prirodan način? Veoma je važna raznovrsna ishrana, puna vitamina, minerala i ostalih hranljivih sastojaka. Obzirom da je zima i da nemamo veliki izbor voća i povrća na pijacama, potrebni su nam suplementi koji će da nadomeste tu količinu vitamina iz hrane. Mi Vam možemo preporučiti nekoliko Forever Living Srbija proizvoda, koje i sami koristimo i time ne dozvoljavamo gripu da kucne na naša vrata. U nastavku ćemo Vam predstaviti najprodavanije proizvode u sezoni prehlada i gripa.

Predstavljamo Vam proizvode koji su se pokazali kao odlična preventiva i ozbiljni borci protiv prehlade i gripa

Aloe Vera Gel potpuno prirodni napitak u vidu gela dobijenog iz Aloe Vera biljke. Izuzetnu količinu hranljivih materija ima, između ostalog vitamine, minerale, amino-kiseline i dr. Izuzetan je antioksidans i imunostimulator. Pored toga odličan je kod uništavanja bakterija, virusa i gljivica

Forever Absorbent C je dodatak ishrani u vidu vitamina C. Dakle potpuno prirodni vitamin C dobijen iz kore pomorandže, papaje i drugih citrusa. Vitamin C je poznat kao odličan antioksidans i odličan saveznik u borbi protiv prehlade i gripa.

Forever Kids je dodatak ishrani namenjen prvenstveno deci, ali i odraslima. U pitanju su tabletice za žvakanje koje karakterišu veliki broj vitamina i minerala posebno namenjenih najosetljivijoj grupi – deci. Svi vitamini i minerali upravo su tu zahvaljujući prirodnim sastojcima kao što su šargarepa, paprika, bundeva, grožđe, jabuke, acerola, kupus, crni luk, brokoli, spanać, kelj, cvekla. Dakle u Forever Kids proizvodu imamo sledeće vitamine i minerale: A, B1, B2, B5, B6, B12, C, D, E, biotin, folna kiselina, kalcijum, magnezijum, bakar, cink i mangan. Sa svim ovim vitaminima deci, ali i odraslima biće osnažen imuni sistem i spreman da se odbrani od gripa i prehlade.

Forever ImmuBlend je dodatak ishrani koji svojim prirodnim sastojcima stimuliše proizvodnju zdravih leukocita, deluje odlično protiv bakterija, virusa i gljivica, pomaže kod upala i regeneriše organizam. Odličan proizvod za jačanje imuniteta, zahvaljujući vitaminu C, D i cinku.

Forever Bee Propolis je prirodni propolis dobijen od pčela. Odličan proizvod u borbi protiv svih loših mikroorganizama. Veoma pozitivni utiče na jačanje imunog sistema zahvaljujući svim vitaminima i mineralima koje sadrži u sebi, kao i jakon antioksidativnom efektu. Odlična pomoć kod svih infekcija.

Forever Royal Jelly je prirodni matični mleč dobijen od pčela. Izuzetno dobar pčelinji proizvod pun vitamina, amino-kiselina i minerala. Izuzetan proizvod za jačanje imunog sistema, koji povećava nivo energije i anulira stanje stresa.

To su samo neki od proizvoda koje možemo da Vam preporučimo. Samo jak imuni sistem može da se izbori sa virusima, bakterijama i gljivicama. Čim je imuni sistem malo oslabljen, virusi, bakterije i gljivice odmah koriste priliku. Zato ne čekajte da vas poraze, već Vi porazite njih uz Forever Living Srbija proizvode na bazi Aloe Vera biljke u kombinaciji sa drugim lekovitim biljkama. Slobodno pogledajte i informišite se o našoj širokoj paleti proizvoda.