Istorijat kompanije Forever Living Products

Kompanija Forever Living Products osnovana je u Arizoni davne 1978. godine od strane Rex Maughan-a koji je odžao prvi sastanak na kom je porodici i prijateljima prezentovao svoju ideju odnosno plan da ljudima ponudi prirodne proizvode na bazi aloe vera biljke za koje je dokazano da imaju veliki uticaj na optimalno zdravlje i stanje organizma. Njegov jedini poslovni ili može se reći marketinški plan bio je prilično jednostavan. Cilj mu je bio da se ljudi koji prodaju proizvode kao i korisnici uvere u njihov kvalitet i blagotvornost smatrajući da je to sve što je potrebno. Možemo zaključiti da je očito dobro poznavao kvalitet i blagotvornost proizvoda i da je verovao u njih. Ispostavilo se da je bio u pravu!

Forever Living Products Slikau Arizoni 1978 godine Aloe Vera TM
ALOE VERA PROIZVODI

Pogledajte ponudu Forever Living Aloe Vera proizvoda.

Posetite stranicu Aloe Vera Proizvodi i informišite se o kompletnoj ponudi proizvoda na bazi Aloe Vera gela kompanije FLP.
ALOE VERA PROIZVODI

Kompanija Forever Living Products danas

Pozicija, način poslovanja i uspesi FLP kompanije nakon 40 godina poslovanja

Danas kompanija Forever Living Products je najveći svetski uzgajivač, proizvođač i distributer proizvoda na bazi aloe vera biljke. Poseduje plantaže u Dominikanskoj republici i Teksasu koje broje preko 50 milona aloe vera biljaka, kao i paletu od preko 160 proizvoda različite namene (napici, dodaci ishrani, proizvodi za negu kože, …) koji su 100% prirodni i na bazi aloe vere. Takođe kompanija Forever Living Products trenutno posluje u preko 150 država sveta gde ima svoja predstavništva i ditributersku mrežu.

Danas posle više od 40 godina uspešnog poslovanja možemo reći da se u suštini ništa nije promenilo osim što je kompanija proširila svoje proizvodne kapacitete i što posluje u gotovo celom svetu. Ideja je i dalje ostala ista samo se proširila širom sveta.

  • Forever Living Corpoate Plaza u Arizoni Aloe Vera TM
  • Forever Living Corpoate Headquarters u Arizoni Aloe Vera TM
  • Forever Living Corpoate Headquarters u Arizoni unutra Aloe Vera TM
  • Forever Living AVA proizvodnja Aloe Vera TM
  • Forever Living AVA proizvodnja napitaka aloe Vera Gel Aloe Vera TM
  • Forever Living fotografija predstavništva Aloe Vera TM
KONTAKTIRAJTE NAS

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Za sve informacije vezane za proizvode, način kupovine, poručivanje proizvoda, kao i za učlanjenje i saradnju budite slobodni da nas kontaktirate putem.
KONTAKTIRAJTE NAS